FLYTTDAGAR

Nu börjar det ta sig. Nu flyttar jag från Jönköping där jag har bott i över 20,5 år till Norrtälje. En stad lite utanför stockholm. Inte på hundra år trodde jag att jag skulle flytta hit. Speciellt inte hitta min stora kärlek 4h ifrån där jag är uppväxt. Men livet hade andra planer för mig och thank you lord, för detta är nog det mest spännande och underbaraste som har hänt i mitt liv. Att flytta ihop med S och att få som en liten nystart i livet en gång till. 
 
Vi är mitt uppe i flyttkaos. Lägenheten är inte helt renoverad ännu, vi letar inredning, jag har försökt packa ner mitt liv från Jönköping ner i flyttkartonger, jag försöker sälja möbler jag inte vill ha med upp. Allt är stressigt men ändå inte. Det jobbigaste är nog inte att flytta fysiskt utan att flytta psykist. Att lämna mamma och resten av  min familj nere  i Jönköping. Samt att två syskon bor utomlands. Men jag är redo, detta är vad jag har längtat efter och att jag får dela denna upplevelsen med S är helt fantastiskt! 
 
 
Jag och S har fått strosa runt både i möbelaffärer samt runt på internet för att hitta vad vi båda vil ha. Så skönt att vi har sååå lik stil på inredning och faktiskt kommer så förbannat bra överens om vad vi ska köpa osv. Här ovan ser ni vår nya soffa som vi köpte igår. Fast vi beställde i mörkgrått tyg med ekben så den passar in till köket (öppen planyta) samt får en liten brytning ifrån allt vitt vi har i lägenheten. Samt så beställde vi ett runt snygg soffbord igår ifrån Mio med svarta metallben och mörkgrå marmorskiva. Kommer bli så snyggt! 
Sen ser ni ju hur fin han är när han väcker mig med donken och blommor efter min välbehövda powernap då jag lever i flyttkaos Kom ihåg mig?