SPORTY BUT CUTE

| SKÖNHET/MODE
 
 
 
// Bilder är ifrån Pinterest //
 
 
Känns som att dessa biker shorts har blivit en stor hit. Speciellt nere i USA då nästintill alla bär dem. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem ännu. Förmodligen sjukt skönt att bara gå runt i dem med en oversized hoodie eller croped top/sportbh. Om ni trycker på bilden ovan så hittar ni dessa gråa shorts för under 30 riksdaler (!!) 
 
 
// Gigi Hadid & Kylie Jenner //
 
 
Så snyggt hur man kan matcha ett set med antingen en sneaker eller en cool klack! 
 
 
En stil som jag gillar åt andra sidan men inte har använt själv är "sets". Detta kan verkligen vara en stor hit eller en stor flopp beroende hur man klär upp det. Finns ju sets i nästan alla kategorier så som kjol + topp, byxa + croptop, ah you name it. Något som även har blivit populärt är tracksuits. Här ovan ser ni två set ifrån Nelly. Tryck på bilderna för att komma till seten! 
 
 
// The Hadid sisters //
 
 
Något som jag klär mig i året runt är träningstights! Det är nog det skönaste man kan ha på sig. Så standard att klä sig i gymkläder som att man är påväg till gymmet man egentligen bara är lat och inte orkar ha på sig tråkiga jeans. Vet att jag inte är ensam om det ... Visste ni om att Nelly har 20% på alla träningskläder, här ovan ser ni två snygga tights ifrån Stronger! 
 
 
Den nya kollektionen som Selena Gomez har gjort med Puma har släppts till Gina Tricot och det finns verkligen så fina saker som jag lätt kommer klicka hem. För det är något med nya träningskläder som får en lite mer peppad på träning. Dock borde jag inte beställa hem mer träningskläder pga min träningsgarderob är såå full i den nya lägenheten :)) Kom ihåg mig?