MIN HELG I BILDER

| LIVSSTIL
 
Fredag: Tanken var att jag skulle jobba i fredags men blev sängliggandes hela dagen! Vaknade upp redan vid 7 tiden och mådde dåligt, försökte somna om men när jag mår så pass dåligt kan jag inte sova bort det. Fick knappt i mig någit under hela dagen och sov sedan bort hela eftermiddagen/kvällen samt sov hela natten. Min kropp var verkligen så trött och jag mådde verkligen inte bra den dagen, ush hatar att vara sjuk.
Lördag: Mådde så mycket bättre på morgonen och började städa lägenheten ungefär så fort jag vaknade. Runt 1 tiden åkte vi mot Mall Of Scandinavia men efter 30 minuter letandes efter parkering åkte vi mot Täby Centrum istället. Första gången jag var där och det var faktiskt ganska trevligt. Fick med mig 4 blusar och en ansiktsmask hem, som var välbehövligt i garderoben. Mot kvällen stod årets första julbord med jobbet på schemat och det var verkligen jätte trevligt. Finns verkligen så mycket gott på ett julbord och jag blev så mätt efteråt. Kvällen slutade tidigt för mitt fall och sedan blev det lördagsmys hemma med S.
Min goda drink jag sippade på igår samt kvällens outfit! All black ♥
 
Söndag: Det är redan 3 advent och tiden går verkligen förbi så fort? Men idag bled det sovmorgon och sedan grötfrukost som det alltid blir på advent hemma hos oss! Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kanske beger oss till S's föräldrar ochhar lite adventsmys. Kan ej förstå att julafton är om ca. 1 vecka ... Så skönt dock att ha allt inhandlat till julen! 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Vad kul att få hänga med dig i bilder! :)


Kom ihåg mig?