MIN JUL

| LIVSSTIL
 
På söndagen så vaknade vi upp i Sebastians föräldras hus och hade lite fjärde-advents mys vilket var härligt med en lugn morgon. Men sedan började packningskaoset då vi skulle lasta in och ut julklappar till vår bil i 20 cm hög snö vilket inte var så skönt när det kom inomför skorna... Sedan rullade bilen ner mot Jönköping! 
 
Julafton kom och vi vaknade upp hyfsat tidigt för att göra de sista ärendena på stan. Sedan började folk rulla in och vi blev ett fullt hus på ca: 16 personer om inte mer vilket både var mysigt men lite halvt jobbigt ibland. Åt som vanligt för mycket mat och fick jätte fina presenter som jag kommer visa här inom kort. Är jätte tacksam för allt men det viktigaste för mig var att hela familjen var samlad! Dagen rullade på som varje julafton gör och utan att man vet det så är det redan kväll. Var helt slut på kvällen och sov som en stock natten till juldagen.
Sedan kom min födelsedag och jag är numera 21 och inte 20! Hade en bra födelsedag och fick allt för fina presenter! Vi åt rester från gårdagen vilket nog är det godaste runt julen och sedan stod det bowling på schemat! Kom hem och fikade och sedan gick dagen mot sitt slut. En bra dag helt enkelt även fast jag hatar att fira min födelsedag. Tack alla som kom och firade mig ♥
 
Sedan kommer dagen som jag har en hatkärlek för, mellandagsrean! Hittade lite smått och gott som jag visar om några inlägg, blandannat en ursnygg vit kappa! Älskar att shoppa, speciellt när det är rea hehe men jag hatar verkligen att gå på stan eller ett shoppingcenter när det är fullproppat med folk och man knappt kommer fram. Hittade ni något under mellandagsreans första dag? 
 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Så fina bilder, ser så mysigt ut!


Kom ihåg mig?