NYÅRSLISTA

| LIVSSTIL
Gjorde du något iår du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till en helt ny stad och sa hejdå till min hemstad. Något jag både var rädd för men glad över! Jag skaffade även 4 tatueringar som nu pryder min kropp så fint. Jag reste även till London vilket har vart en stor dröm sedan långt tillbaka. 
 
Hur har ditt 2018 varit?
Det har vart lärorikt minst sagt! Jag har växt enormt som person, lärt mig nya saker i livet och nya saker om mig själv som jag tidigare inte visste om att jag kände, tyckte och kunde göra. Jag har utmanat mig själv i olika lägen och ställt mig upp efter jobbiga perioder, vilket jag är tacksam över att jag har klarat av. Jag har tagit bort personer ifrån mitt liv som tidigare bara tog energi ifrån mig istället för att ge mig energi. Det var väldigt jobbigt men jag kan nu efteråt säga att jag mår mycket bättre även fast det var jobbigt just då. Jag har gillat 2018 och tackar det för alla lärdomar och motgångar som har gjort mig till en starkare person. 
 
Blev du kär?
Jag blev kär i en underbar kille (tack tinder) och jag blir ännu kärare för varje dag som går.
 
Vilket datum från 2018 kommer du aldrig glömma?
2 april & 21 oktober ♥
 
 
Vad är din största fråmgång under 2018?
Jag blev av med en hel del stress som tyngde mina axlar, som även gjorde mig sjukskriven under en liten period. Jag mår så mycket bättre idag och inte lika mycket stressladdad. Jag växte enormt som person under den perioden och det ser jag som en stor framgång. 
 
Bästa köpet?
Min MacBook Air och Canon EOS 6D Mark II !! 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Förmodligen massa onödig mat som var gott för stunden men dåligt i plånboken långsiktigt. Men man ska väll aldrig ångra ett köp? Sedan spenderade jag en hel del onödiga pengar på mitt löshår som jag hade i början av 2018. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag har blivit glad många gånger under 2018 och alla gånger är speciella för mig. Man ska verkligen ta vara på fina stunder med ens när och kära innan de försvinner. Men denna sommaren har verkligen vart över förväntingarna. Har så många fina minnen ifrån denna sommaren, många morgonar, dagar och nätter som är fyllda med skratt och minnen. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2018?
Thank you, next - Ariana Grande, New Rules - Dua Lipa, Better Now - Post Malone, I Fall Apart - Post Malone och Hon Dansar Vidare i Livet - Hov1
 
 
Vem har du umgåtts med mest?
Förmodligen min sambo Sebastian då vi bor ihop! 
 
Har du haft ett förhållande under 2018?
Ja!
 
Vart reste du under 2018?
Förutom alla tur och retur resor till Stockholm så blev det en resa till London med S! 
 
Är det något du saknade under 2018 och vill ha i 2019?
Jag har allt jag behöver i livet och begär inte så mycket mer. Men jag ser bara det som kommer under 2019 som något bra och ska verkligen försöka ta allt som det kommer utan att övertänka förmycket.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Umgicks med familjen nere i Jönköping, bowlade och tog det lungt! Behöver inte göra så mycket mer än att ha en bra dag.
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Jag är nöjd med detta året och vad de har gett mig och jag tycker inte man ska älta saker man inte vart med om och inte hade utan vara nöjd med det man fick uppleva, äga och se. Sedan kan allting alltid se bättre ut men det är enbart ens egna sätt att se på saker och ting som gör saker och upplevelser bra eller dåliga. Såklart finns det vissa stunder och tillfällen jag helst hade velat hoppa över och slippa under 2018 men det är sådana svårare stunder som formar än som människa. 
 
Vem saknade du?
Jag har till 110% saknar min familj nere i Jönköping mest då jag praktiskt taget flyttade upp till Stockholm i mitten av året under så kort versel.
 
De bästa nya människorna du har träffat?
Det är nog alla människor jag har träffat genom S! Tycker det är hur skönt som helst att alla hans vänner och familj har välkomnat mig så väl och det har verkligen vart en lättnad. Sedan har inte jag vart en så social människa utöver det och träffat allt för många nya människor utöver S bekanta, vilket är lite synd men det är helt okej för mig.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2019?
Du vet vad som väntar dig under det kommande året och se det bara som något posetivt! Du kommer växa så enomrt mycket under 2019 och du kommer lära dig så mycket men försök att se allt posetivt men var inte heller blåögd. Du kommer se saker från ett annat perspetktiv och det är helt okej! Allt kommer gå bra, du har din familj runt om dig i alla lägen! ♥
 
Thank you, next 2018! Bring it on 2019! 
 
 Kom ihåg mig?