NYÅRSLÖFTERNA FÖR 2018

| LIVSSTIL
I slutet av 2017 skrev jag en lista med nyårslöften jag hade velat uppfylla under 2018 och jag tycker ändå jag har lyckats hyfsat mycket. 2018 har verkligen vart ett bra år och väldigt mycket har hänt! Det bästa med 2018 har utan tvekan vart Sebastian, min fina fina pojkvän och sambo. Jag är så tacksam för honom och att jag får ha honom i mitt liv. Jag kan även säga att mitt liv har förändrats en hel del under detta året och jag ser verkligen fram emot 2019 och vad det året har att ge mig. 
 
1. Lär känna nytt folk
Detta stod längst upp på min lista och jag kan säga att detta har jag verkligen gjort och jag har verkligen hittat fina nya människor som nu har en stor betydelse i mitt liv. Jag tycker det är väldigt viktigt att röra sig runt människor som gör än glad och lycklig. Personer som faktiskt accepterar dig för den man är. Jag kommer alltid gå efter den gyllende regeln som jag lärde mig när jag gick i förskolan: "behandla människor så som du själv vill bli behandlad" och jag förstår verkligen innebörden ju äldre jag blir. Sedan är det verkligen så viktigt att acceptera varje människa för hen den är samt att man även ska acceptera sig själv för den man är. 
 
2. Klaga mindre
Detta har verkligen varit ett viktigt mål för mig och jag kan på raka arm säga att detta var väldigt svårt. Människor har lätt för sig att klaga på det man inte har i livet, alltid vilja ha det nyaste och inte ser vad man verkligen har runt om sig i sin närhet. Jag är verkligen lyckligt lottad som har fina saker och fina människor i mitt liv och jag tycker verkligen att alla borde ta och se vad man har runt om sig och vara tacksam för det. Detta kommer även vara ett mål för mig under 2019. 
 
3. Åk förtusan till London
Jag reste äntligen till London och det var magiskt. Jag är även så glad att jag fick uppleva min drömresa med min fina fina pojkvän. Detta är ett mål och dröm som jag har haft väldigt länge och det kommer absolut bli av igen. 
 
4. Hitta en ny lägenhet & flytta från Jönköping
Jag har länge velat ha en ny lägenhet samt lämna staden jag växte upp i och jag gjorde båda två detta året och det känns verkligen så bra. Jag hittade min livs kärlek som förövrigt bor 44 mil ifrån Jönköping och nu bor vi tillsammans i Norrtälje, en stad utanför Stockholm. Det har verkligen vart en upplevelse att flytta men att även släppa allt man hade i Jönköping och flytta 44 mil uppåt, ihop med killen jag är förälskad i har både vart läskigt, konstigt, roligt och underbart. Det känns skönt med en ny start och jag trivs faktiskt mer och mer för varje dag i Norrtälje även fast Jönköping är mer än dubbelt så stort både på yta och människor. 
 
5. Tänk mer på hur du ser ut, sminka dig mer.
Hur tänkte jag? Vilket patetiskt mål jag satte för 2018 och jag har verkligen gjort tvärt emot. Jag har tidigare tyckt att utseende är väldigt viktigt men just nu så kunde jag inte bry mig mindre om hur jag ser ut. Jag trivs med mitt utseende och jag börjar acceptera mig själv och min kropp mer och mer även fast jag inte är 100% nöjd så försöker jag iallafall älska mig själv för den jag är och hur jag ser ut. För self-love är verkligen så vitktigt och jag önskar att flera, inklusiva jag själv kunde göra det mer. 
 
 
Kom ihåg mig?