WHAT TO WEAR: NEW YEARS EVE

| SKÖNHET/MODE
Tänkte ta och tipsa om lite snygga nyårsoutfits som passar alla! Allt ifrån glitter till sets till långklänningar. Jag tycker verkligen det kan vara så svårt att hitta en bra outfit som både är snygg, bekväm och som man inte fryser fötterna av sig. Så här kommer ett riktigt långt inlägg med massa tips om vad man man kan ha på sig till nyår, outfit, jackor, skor och acc! Hoppas ni hittar något som passar er! 
 
 
1 / 2 / 3
 4 / 5 / 6
 7 / 8 / 9
10 / 11 / 12
 
Vad skriker inte nyår mer än paljetter och glitter? Tycker paljetter kan vara snyggt till en viss del om man klär upp det med rätt acc och sminkning! Min favorit här ovan är #10 och kostymsetet #8 & #9. Paljetter har ju börjat komma tillbaka och tror det kommer vara en stor hitt till årets nyårsfest. All or nothing!
 1 / 2 / 3
4 / 5 / 6
 
Om man inte känner för att gå barbent under nyår så är ju en kostym helt perfekt! Jag har den vita kostymen hemma och älskar den så mycket! Sedan är byxa #3 den perfekta kostymbyxan!! Här är bilder när jag själv har på mig mina - inlägg här! Men jag är verkligen en sucker för kostymer och sets, tycker det ibland kan vara sexigare att ha på sig en kostym med en lacebody under än att ha på sig en klänning. Går ju att stylea med sneakers och klackar! 
 
1 / 2 / 3
 4 / 5 / 6
7 / 8 / 9
 
Om det är något som är svårt så är det att hitta en klänning som passar ens egna kroppsform och ser smickrande ut på. Jag är en sucker för midi-dresses som går till knäna. Är helt förälskad i klänning #8 och tycker även klänning #3 och #5 är väldigt snygga om man ska gå mot de kortare klänningarna. Jag tycker själv det ser mer sexigt, sofistikerat och snyggt ut med en midiklänning, klackar och en kappa, mums! 
 
1 / 2 / 3
 4 / 5 / 6
 
Enligt mig själv så är skorna en väldigt viktig detalj i ens outfit och speciellt under nyår! Men såklart ska man ha på sig skor som är bekväma och som man kan ha på sig både när man går från plats till plats samt när man dansar! Det är väldigt snyggt att köra på ett par svarta pumps eller klackar men samtidigt väldigt snyggt att ha färg på sina skor om man har en helsvart outfit. Jag äger skor #4 och det är nog de mest bekvämaste klackskor som jag äger samt dem är så fina! Ett tips som är smart att gå efter är att tänka på vilken längd man har på sina kläder när man väljer skor! Om man har byxor ska man ha klackar eller sneaks. Om man kör på en mididress ska man köra på ett par pumps eller klackar och låta knee bootsen vara hemma. Men om man kör på en kortare klänning kan det vara väldigt snyggt att matcha med ett par kneeboots eller thigh high boots men funkar lika bra med ett par låga klackar! 
 
 1 / 2 / 3
 4 / 5 / 6
7 / 8 / 9
 
Om man kör på en plain outfit, något enfärgat så är det väldigt smart att köra på en statement jacka som står ut lite! Antingen kör man på en pälsjacka eller så kör man på en kappa! Men en varm jacka är ett bra tips att ha på sig då det kan vara kallt om man står ute vid tolvslaget! Är så förtjust i jacka #1 och #7 då dem ser helt underbara ut och är fett snygga! 
 
 1 / 2 / 3
4 / 5 / 6
7 / 8 / 9
 
Hoppas ni hittade något som passade er eller att ni iallafall fick lite inspiration! Ett tips är att vara ute i god tid så ni hinner få hem kläderna, om man beställer online så man kan se hela outfiten hemma några dagar innan så man har tid att ändra sig! Speciellt Nelly och Na-kd har alltid något som passar alla ! Kom ihåg mig?