TILLBAKABLICK

 
Sommaren 2018 var verkligen så bra och har så fina minnen ifrån denna sommaren. 
 
♥ båtturer
♥ dagar vid bryggan
♥ konserter
♥ kvällsäventyr
♥ midsommar
♥ glasskalas
♥ utforska min nuvarande hemstad
 

TIDIG JULKLAPP

 
Häromdagen så fick jag en liten tidig julklapp ifrån S och blev verkligen så glad och förvånad för var verkligen inte beredd på det. Jag är jätte tacksam och glad för denna presenten då den verkligen behövdes. Fick en jätte vacker klocka ifrån Daniel Wellington i storleken classic petite, 32mm i svart ur med gulddetalj med både svart och brunt läderband. Tycker verkligen den var så fin och annorlunda, lite mer stilren. Förtjänade verkligen inte detta men S är verkligen en sådan fin människa och är verkligen så tacksam. ♥ 
 

GICK EN GNUTTA FÖR LÅNGT

Okej iår har jag nog överträffat mig själv en gnutta.. Jag har redan nu uppe granen och den är fullt julpyntad. Jag brukar vanligtvis sätta upp granen och pynta tills första advent men iår kunde jag inte vänta tills dess. Är verkligen i ett sådant jul-mood och är så taggad på att fira julen med alla i min famil, känns som en evighet sedan alla var samlade på ett och samma ställe och iår följer även Sebastian med på julfirandet. Åh ser verkligen så fram emot detta! Så förbered er även på massa christmas-feeling här på bloggen! 
 
 
För någon dag sedan så inhandlade vi ju oss julpynt och en ny gran. Jag och S beslöt oss för en plastgran pga vi vill ej behöva ta hand om massa barr samt köpa en ny varje år. Men vi köpte en som ser ut som en riktig och som är 2,10m hög, hehe. Den gick ju på en lite dyrare slant men det var verkligen så värt det för den är verkligen såå fin samt att den har inbyggda tinkerbelleljus. Köpte även nya fina julkulor i rött och vitt och är verkligen så nöjd med resultatet! Ska även ta fram min gran från förra året och sätta upp i sovrummet så vi får lite christmas-feeling där med. Tänk bara vad mysigt att ligga i sängen och se det snöa utanför och en julgran står och skiner så fint i hörnet. ♥ När ska ni börja julpynta? Har ni några bra tips och tricks man måste använda sig av nu i jul? Let me know! 
 
 
Kolla bara vad fin vår gran är, glömde dock sätta på stjärnan när jag tog bilden.