SAKNAD

 
Går inte en dag som jag längtar efter min lilla son. Han bor ju hos min mamma då vi inte vill ha han instängd i vår lägenhet då både jag och S jobbar långa dagar och det tog verkligen emot att inte ha han boendes hos mig. Men jag vet att han trivs så mycket bättre hos min mor då hon bor i hus och han får springa fritt. Men han är ju min lilla älskling som jag vill mysa med varje dag. Minns fortfarande än idag dagen då jag fick ta med honom hem, han var den minsta och sötaste lilla killen jag hade skådat och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Det är sjukt hur stor skillnad husdjur gör i ens liv, det blir verkligen ens egna lilla familj och man älskar ju dem lika starkt som man älskar andra människor. Ibland kan jag faktiskt tycka om min lilla Harryboy än de flesta människorna då han är så himla skön och alltid finns där och myser med än hehe .. Längtar så tills jag och S åker ner till Jönköping och hälsar på honom och resten av familjen! 
 

WHERE HAVE I BEEN

 
Ja nu har det faktiskt stått tomt här några dagar och det är ju verkligen inte likt mig men det har också vart väldigt skönt att få några dagar ledigt ifrån bloggandet. Men vart har jag varit? Jo jag har vart överallt och ingenstans. Först var jag i London och hade det hur bra som helst, kom hem och var helt slut och började även jobba nästa dag på mitt nya jobb! Jag jobbar nu nästintill varje dag 9.30-19.00 och sedan när jag kommer hem så är jag verkligen så trött att jag somnar nästan på direkten. Jag har även vart magsjuk så har vart sängliggandes och inte alls känt mig levande men nu är det bättre. Hatar verkligen att vara magsjuk, man kan verkligen inte göra någonting annat än att sova och försöka bli frisk. Ska verkligen försöka få upp 1-2 inlägg om dagen som jag har gjort innan så inte ni tröttnar allt för mycket men jag är så glad att se att nästan alla har stannat kvar och väntat på ett nytt inlägg. Men nu när ni har väntat, har ni längtat efter något speciellt inlägg? Något ni vill jag ska skriva mer om eller ska jag köra på samma race? Let me know in the comments!! 
 

TIPS: JULKALENDRAR

Nu är vi redan i November månad... vart tog tiden vägen? Märker verkligen nu när jag blir äldre att tiden flyger verkligen iväg så fort, nästan lite för fort om ni frågar mig. Men snart är det december och något som jag tycker är extra roligt är julkalendrar. Både de som man kollar på, öppnar upp dag för dag och ger bort till andra! Jag har alltid kört varenda år på den traditionella chokladkalendern men iår unnade jag mig en riktigt fin going till julkalender ifrån Glossybox! Jag prenumererar på glossybox varje månad sedan tidigare och älskar att få hem ett paket lite då och då. Så en julkalender därifrån var ett klockrent val för mig! Så jag tänkte faktiskt ta och tipsa om några julkalendrar i olika kategorier men främst skönhet som finns ute just nu till rimliga priser! 
 
 
1. Med 25 (!!) fantastiska olika produkter ifrån 3300:- för enbart 1100:- kan bli din! Den innehåller allt från hudvård, makeup, hårvård, brun-utan-sol till olika skönhets verktyg! Länken hittar ni här! 
 
2.  En underbar julkalender ifrån Essie, fullsmäckat med 24st färgglada nagellack. Komande årets naglar är ju klara iallafall! Själv älskar jag att exprimentera med nagellack! Länken hittar ni här! 
 
3. Massa fina produkter ifrån BareMinerals! Har alltid gillat deras produkter och kommer alltid göra det om jag känner mig rätt. Skonsamma mot hyn och hur bra pigment som helst! Den är just nu nedsatt med 20%. Länken hittar ni här! 
 
 
4. En julkalender från efter jul till nyårsafton! Vänta in det nya året med denna godingen ifrån Makeup Revolution med 7 underbara produkter. Länken hittar ni här! 
 
5. En julkalender fylld med massa sminkprodukter ifrån Makeup Revolution, allt ifrån ögonskuggor, läpprodukter och hudvård. Denna kan bli din för 494:- !! Länken hittar ni här! 
 
6. För dig som älskar att exprementera med läpprodukter så är denna läpp-julkalendern ifrån Makeup Revolution perfekt för dig! Testa på nya läppfärger och olika pigmenter på dina läppar. Länken hittar ni här! 
 
 
7. En julkalender ifrån Decléor fylld med 21 stycken små prover ifrån deras sortiment samt 3 fullstora produkter. Denna är just nu 25% nedsatt och du hittar länken här! 
 
8. En härlig julkalender ifrån Lumene med 24 härliga skönhetsprodukter! Lumene är verkligen ett bra märke och denna kalendern kan bli din för 631:- Länken hittar ni här! 
 
9. En härlig julkalender ifrån Rituals! Jag har nyligen lagt märke till Rituals och det är verkligen ett bra märke med bra produkter. Denna kan bli din för enbart 625:- Länken hittar ni här!