GICK EN GNUTTA FÖR LÅNGT

| LIVSSTIL
Okej iår har jag nog överträffat mig själv en gnutta.. Jag har redan nu uppe granen och den är fullt julpyntad. Jag brukar vanligtvis sätta upp granen och pynta tills första advent men iår kunde jag inte vänta tills dess. Är verkligen i ett sådant jul-mood och är så taggad på att fira julen med alla i min famil, känns som en evighet sedan alla var samlade på ett och samma ställe och iår följer även Sebastian med på julfirandet. Åh ser verkligen så fram emot detta! Så förbered er även på massa christmas-feeling här på bloggen! 
 
 
För någon dag sedan så inhandlade vi ju oss julpynt och en ny gran. Jag och S beslöt oss för en plastgran pga vi vill ej behöva ta hand om massa barr samt köpa en ny varje år. Men vi köpte en som ser ut som en riktig och som är 2,10m hög, hehe. Den gick ju på en lite dyrare slant men det var verkligen så värt det för den är verkligen såå fin samt att den har inbyggda tinkerbelleljus. Köpte även nya fina julkulor i rött och vitt och är verkligen så nöjd med resultatet! Ska även ta fram min gran från förra året och sätta upp i sovrummet så vi får lite christmas-feeling där med. Tänk bara vad mysigt att ligga i sängen och se det snöa utanför och en julgran står och skiner så fint i hörnet. ♥ När ska ni börja julpynta? Har ni några bra tips och tricks man måste använda sig av nu i jul? Let me know! 
 
 
Kolla bara vad fin vår gran är, glömde dock sätta på stjärnan när jag tog bilden. 
 


Nathalie Isaksson    •     •   http://nathalieisaksson89.blogg.se/category/julkansla.html

Jag och min sambo pyntade granen igår. Kunde inte heller vänta =) Brukar alltid vara pepp på julen men detta året slår alla andra, haha.


Kom ihåg mig?