SERIETIPS I HÖSTMÖRKRET

|
Måste ta och tipsa om några av mina all time favorite series som är så värda att följa, speciellt nu när det är ruggigt och kallt ute. Jag är ett stort fan av genren fantasy och älskar allt som har med varulvar, häxor, vampyrer, zoombies och andra kusligheter att göra med. 
 
 
Riverdale: Netflix
En ny seire som kom förra året och jag blev helt såld! Det är en serie som är baserad av karaktärerna från Archie Comics (som jag läste lite som ung) och utspelar sig under nutid i staden Riverdale. Man får följa flera ungdommar som lever där som även är vänner. De fyra huvudkaraktärerna är Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge och Jughead Jones. Det händer massa konstigheter i Riverdale och brott måste lösas. En typisk amerikansk ungdomsserie i stuk av Archie Comics och Nancy Drew feeling. De sänder just nu säsong 3 och nya avsnitt kommer varje torsdag. 
 
The Chilling Adventures of Sabrina: Netflix 
En ny serie som jag precis har börjat kolla på. Denna är baserad av serien Sabrina tonårshäxan som var en tecknad serie som gick på tv i början av 2000-talet. Det är en spin-off serie till Riverdale men här är det mer skräck, fantasy och demoner. Man får följa Sabrina Spellman som är halv-häxa och halv-dödlig och hennes liv i Greendale. Är verkligen taggad på att se hur denna serien slutar och även om det bara är en spin-off serie till Riverdale så hoppas jag på att den håller länge. 
 
 
The Walking Dead: HBO
En serie som jag har kollat om 4 gånger nu och bänkar med min sambo varje kväll. Det handlar om en grupp människor som leds av sheriffen Rick Grimes och de försöker överleva zoombieepidemi som har tagit över USA. Även om det är zoombies som de måste skydda sig ifrån så är ibland människorna farligare.  
 
Teen Wolf: Netflix
Min absoluta favorit. Kommer än idag ihåg dagen år 2011 efter en konståkningsträning som jag skulle se det första avsnittet för första gången och jag blev helt såld. Det handlar om tonåringen Scott McCall som blir biten av en varulv och sedan förändras hela hans liv. Man får följa hur han går från beta - alpha, hur hans vänner och familj påverkas och hur de räddar sin hemstad Beacon Hills. Fun facts är att de kommer enbart 6 säsonger av denna serien och jag har enbart kollat till S6A och vägrar att kolla på sista säsången S6B för jag vill verkligen inte att serien ska ta slut. 
 
 
 
 Kom ihåg mig?