TIPS: JULKALENDRAR

|
Nu är vi redan i November månad... vart tog tiden vägen? Märker verkligen nu när jag blir äldre att tiden flyger verkligen iväg så fort, nästan lite för fort om ni frågar mig. Men snart är det december och något som jag tycker är extra roligt är julkalendrar. Både de som man kollar på, öppnar upp dag för dag och ger bort till andra! Jag har alltid kört varenda år på den traditionella chokladkalendern men iår unnade jag mig en riktigt fin going till julkalender ifrån Glossybox! Jag prenumererar på glossybox varje månad sedan tidigare och älskar att få hem ett paket lite då och då. Så en julkalender därifrån var ett klockrent val för mig! Så jag tänkte faktiskt ta och tipsa om några julkalendrar i olika kategorier men främst skönhet som finns ute just nu till rimliga priser! 
 
 
1. Med 25 (!!) fantastiska olika produkter ifrån 3300:- för enbart 1100:- kan bli din! Den innehåller allt från hudvård, makeup, hårvård, brun-utan-sol till olika skönhets verktyg! Länken hittar ni här! 
 
2.  En underbar julkalender ifrån Essie, fullsmäckat med 24st färgglada nagellack. Komande årets naglar är ju klara iallafall! Själv älskar jag att exprimentera med nagellack! Länken hittar ni här! 
 
3. Massa fina produkter ifrån BareMinerals! Har alltid gillat deras produkter och kommer alltid göra det om jag känner mig rätt. Skonsamma mot hyn och hur bra pigment som helst! Den är just nu nedsatt med 20%. Länken hittar ni här! 
 
 
4. En julkalender från efter jul till nyårsafton! Vänta in det nya året med denna godingen ifrån Makeup Revolution med 7 underbara produkter. Länken hittar ni här! 
 
5. En julkalender fylld med massa sminkprodukter ifrån Makeup Revolution, allt ifrån ögonskuggor, läpprodukter och hudvård. Denna kan bli din för 494:- !! Länken hittar ni här! 
 
6. För dig som älskar att exprementera med läpprodukter så är denna läpp-julkalendern ifrån Makeup Revolution perfekt för dig! Testa på nya läppfärger och olika pigmenter på dina läppar. Länken hittar ni här! 
 
 
7. En julkalender ifrån Decléor fylld med 21 stycken små prover ifrån deras sortiment samt 3 fullstora produkter. Denna är just nu 25% nedsatt och du hittar länken här! 
 
8. En härlig julkalender ifrån Lumene med 24 härliga skönhetsprodukter! Lumene är verkligen ett bra märke och denna kalendern kan bli din för 631:- Länken hittar ni här! 
 
9. En härlig julkalender ifrån Rituals! Jag har nyligen lagt märke till Rituals och det är verkligen ett bra märke med bra produkter. Denna kan bli din för enbart 625:- Länken hittar ni här!
 
 
 Kom ihåg mig?