TORSDAGS-FAVORITER

| SKÖNHET/MODE
links / links
 
Hur snygga är inte dessa stickade tröjor. Blev förälskad i den blåa och hade mer än gärna behövt en sådan i min garderob. Stickade tröjor är verkligen ett måste i garderoben nu under vintern och dessa är ju också ett måste! 
 
links / links 
links / links
 
Något jag tycker är viktigt att ha i sin garderob året om är en statement bag som går att använda till alla outfits man sätter på sig. Här ovan ser ni några godingar som är hyfsat lika varandra men även är sig så olika. Min favorit är nog den genomskinliga då det verkligen är så coolt sedan skulle jag kanske inte använda den året om utan mer mot sommaren. 
 
 
En stor favorit hos mig den senaste tiden är straight och mom jeans. Tycker dessa börjar bli mer dressy än svarta tighta jeans och dessa är även mer bekvämmare och hur snygga är inte dem ifrån Levi's? Har båda paren i min garderob fast i en mörkare blå och jag lever verkligen i dem! 
 
 
Hur snygga är inte dessa skjortklänningar? Dessa går verkligen att använda året om beroende hur man stylear dem. Jag är helt förälskad i den svarta och funderar starkt på att beställa hem den då den verkligen ser så bekväm ut. Vilken hade ni velat ha, den svarta eller i lila? 
 
 
Något jag måste inhandla är mer basictoppar och blusar. Dessa finns i tre underbara färger och kostar just nu bara 179:- vilket inte alls är farligt! Kan verkligen se den svarta blusen ihop med de blåa Lev's jeansen och ett par sneaks! Så snyggt! 
 
 
Sist men inte minst, plaggen jag använder mig mest av under mina vardagar, pyjamas! Jag är verkligen en pyjamastjej och är en stor sucker för myskläder. Är helt förälskad i de gråa mysbyxorna och den gråa långärmade tröjan. Finns verkligen inget bättre än mys i soffan klädd i pyjams framför en bra film.
 
 Kom ihåg mig?