HOME FROM LONDON

 
Hemma från London och jag hade den bästa resan med min fina fina pojkvän. Det blev en hel del bilder på olika miljöer, god mat, shopping, sightseeing och mycket mer. Vi gick runt 1,5 mil varje dag och det resulterade till blåsor på fötterna vilket inte är så konstigt. Men jag hade verkligen en väldigt bra resa och upplevelse i London och längtar redan tillbaka. Men det var verkligen skönt att sova i sin egna säng när man väl kom hem. Kommer skriva några olika inlägg om hur vi hade det, vad vi gjorde specifikt och tips för er som ska resa till London i framtiden. So stay tuned! 
 
 

HALLOWEEN MOOD

 
Okej har varit i halloween mood sedan tidig september och är ett stort fan av halloween, eller hösten generellt och det vet ni nog om vid dethär laget.
Men finns det något mysigare än hösten? Tror inte det. 
 
 

DATENIGHT

Glöm inte att följa mig på instagram @alinaoikarinen då jag lägger upp en story stup i kvarten på lite olika miljöer i London samt all mat vi äter! 
 
Igår kväll så gick jag och S ut och åt lite gott och vi hamnade på en restaurang som heter Prezzo och det var verkligen så mysigt där! Maten var helt okej men efterrätten var så god. Jag tog en underbar Carbonara med en mixed salad som sidedish medan Sebastian tog deras kyckling med fries. Sedan tog vi en chocolate brownie med caramel till efterrätt och den var verkligen så god och blir förmodligen en tripp dit ikväll igen!