A STAR IS BORN

|
 
Vet inte vart jag ska börja.. Jag visste innan jag såg filmen att jag skulle gråta men denna satte ett sådant stort avtryck i mig och jag var helt tom men ändå full efteråt på samma gång. Visste verkligen inte hur jag mådde när jag kom hem utan jag var helt lost och stod helt tyst och kollade in i väggen ett bra tag för jag blev så taggen av denna filmen och den fick mig att känna så många olika känslor. Jag både rekommenderar att se denna filmen men ändå inte för denna var verkigen så känslomessigt stark och så kraftfull. Jag kan verkligen skriva flera sidor om denna filmen och dens handling samt karraktärerna för denna är nog årets bästa film och om den inte vinner en Oscar blir jag mer än förvånnad och arg.
 
Både Bradley Copper och Stefani Germanotta (Lady Gaga) är så otroligt bra sångare och skådespelare att det känns inte som de går efter ett manus utan att allt kommer naturligt utan någon baktanke. Sedan är Copper en grym jädre filmproducent som skrev alla låtar i filmen. Ett musikaliskt geni! 
 
 
Eftersom att blogg.se inte vill bädda in koderna för olika youtubeklipp och spotifylåtar så tar jag och länkar några låtar här som är grymma ifrån filmen som fick mig att fälla en hel del tårar som samt går på repeat här hemma! Shallow - här , Always remember us this way - här och I'll never love again - här !
 Kom ihåg mig?