FRÅGESTUND - DEL 1

| FRÅGESTUND
Hej!! Tanken var ju att jag skulle svara på frågestunden igårkväll men när vi kom hem efter en hektisk resa ifrån Jönköping så var jag så pass trött att jag inte orkade då det har blivit en hel del frågor. Så jag tänkte att vi tar den idag istället och hellre sent än aldrig, ellerhur! Det blev lite blandade frågor och några var jag lite förvånade över att få. Men har försökt att dela in dem i olika kategorier så svaren från frågestunden kommer i två olika inlägg så del 2 kommer på fredag! 
 
Hur tänker du när du gör ett inlägg? redigering, text osv ?
Gud.. Har verkligen inte ett vettigt svar till detta. Jag har nästintill alltid skrivit och redigerat likadant i flera år, no joke! Men jag försöker alltid testa på nya stilar för att se om jag gillar det och ifall det passar in i min bloggdesign. Tyvärr har jag inte ett vettigt svar för har alltid gjort samma sak i flera år! 
 
Hur många läsare har du på din blogg? Du började väll nyss blogga?
Jag började blogga igen i juli och har runt 150 läsare om dagen och det är ju inte så värst mycket men jag har inte promotat bloggen så pass mycket? Jag har lagt upp lite då och då på min instagramstory (@alinaoikarinen). Men är glad att se att det blir mer läsare för varje dag som går, vilket gör att jag vill blogga mer! 
 
Tjänar du pengar på din blogg?
Ja det gör jag faktiskt! 
 
Hur gjorde du din header??? Typsnittet är så fint!
Jag gjorde min header i PS CC! Tack! Typsnittet är ifrån Dafont, har dock glömt bort vad det heter!
 
Kan du skriva mer personliga inlägg? Alltså mer om hur du mår under dagarna? Om du har en dålig dag osv.
Visst kan jag göra det men jag vill hellre sprida bra energi på bloggen än dålig energi men såklart är jag ärlig och säger till när jag har lite sämre dagar. Jag vill ju såklart alltid vara 100% ärlig och personlig här på bloggen men mitt intresse är ju väldigt mycket mode och inredning. Men mer personliga inlägg kommer!
 
Hur har du fått till din bloggdesign? Den är så clean och snygg! Kram kram
Jag har faktiskt "gjort" min egna bloggdesign. Jag pluggade webbutveckling i gymnasiet och blogg.se kodar i HTML så det var inga problem för mig! 
 
Hur fick du en egen domän? Alltså ".se" ??
Jag köpte min egna domän här på blogg.se!
 
tycker verkligen din blogg är så härlig!!! men skulle vilja se lite mer tips, ideer, inspo och bilder från er lägenhet!!
Det kommer! Väntar bara på att vi blir klara med lägenheten så kommer det bilder sedan, tro mig! 
 
Vad använder du för kamera? Samt vad använder du för appar när du redigerar dina bilder??
Just nu använde jag mig bara av min Iphone 8plus men min nya kamera är påväg hem till mig nu och kommer förmodligen i veckan! Så då kommer det mer outfits bilder osv! Är så taggad! 
 
Vad skulle du tipsa till nya bloggare? Design? Content osv?
Kör ditt egna race! Härma inte varenda blogg du läser, gör om det isåfall till din egna stil. Skriv om de sakerna du är intresserad av och lägg in ett intresse i varje inlägg. Du lyckas bäst om du kör ditt egna race för om du härmar någon annan så märker dina läsare det. Var personlig och dig till 110%, bloggvärlden behöver alla olika slags bloggar! Om du har problem med bloggdesign så googla! Google är din bästa vän! 
 Kom ihåg mig?