FRÅGESTUND - DEL 2

| FRÅGESTUND
Hej igen! Eftersom jag fick så många frågor på frågestunden så kör vi en del 2 idag! Här tänkte jag att vi tar lite mer personliga frågor, så som om mitt privatliv, mode, bloggar osv osv. So le't go! Hoppas ni uppskattar dessa frågestunder för jag tycker dem är extremt roliga då man aldrig vet vad man får för frågor. 
 
Vart vill du resa ? Vilket är ditt dröm resmål? Någon resa planerad?
Jag ska resa till London nu i slutet av oktober så det ser jag fram emot då det är mitt drömresemål! Sedan är jag även sugen på en solsemester men det blir nog i början av nästa år! Sedan har jag även en annan resa in mind som jag är sjukt sugen på men får se om den blir av, uppdaterar det på bloggen ifall den blir av! 
 
Favortit mat? musik? film? blogg? färg? stad?
Min favoritmat kan jag inte svara på men min favorit snabbmat är McDonalds! Får aldrig nog av donkenmat. När det kommer till musik så är jag helt förälskad i Maroon 5, har vart det sedan 2003 och det finns verkligen inga bättre enligt mig. De bloggar jag läser vardagligen ch totallt älskar är Hanna Schönberg och Matilda Djerf (!!!), de är verkligen sådana inspirationer till mig och hur fina som helst. Favorit färgen kommer alltid vara blått och favorit stad vet jag inte ännu då jag kommer upptäcka så många inom en kort period nu så återkommer med det svaret!
 
Vad är ditt drömjobb? Är du beroende av något?
Mitt drömjobb är nog att jobba i en butik men om man får drömma ännu mer så är det att jobba med sociala medier som bloggare eller influencer. Sedan är jag är beroende av nocco samt läppsyl, no joke! 
 
Vilka affärer shoppar du mest ifrån?
Jag shoppar väll mest ifrån Nelly eller Na-Kd då det är smidigare att shoppa online. Men om det ska vara en fysisk butik så är det väll Gina eller H&M. 
 
Vad pluggade du i gymnasiet?
Jag pluggade Estetik & Media - Foto och jag är hyfsat nöjd över den linjen! 
 
Följer du någon serie just nu och i sådana fall vilken?
Just nu följer jag Riverdale, OTH, The Shannara Chronicles samt att jag är as taggad för The Chilling Adventures of Sabrina som kommer nu i Oktober!! Är lite av en fantasynörd om ni inte redan visste det, hehe...
 
Har du gjort något med fillers? Du har nämligen ett sådant fint ansikte!
Jag har gjort läppfillers ett par gånger och har tänkt skriva ett inlägg om det på bloggen, men är det något ni är intresserade av att läsa? Tack! 
 
Hur träffades du och din pojkvän? Varför skriver du "S" hela tiden?
Vi träffades faktiskt genom Tinder vilket är väldigt roligt! För Sebastian blir så långt att skriva hela tiden då jag nämner han hyfsat ofta haha.
 
Hur kändes det att flytta till en annan stad?
Det känns fortfarande inte så verkligt! Jag är så glad att jag flyttade till en ny stad med min kärlek och inte ensam för då går vi igenom detta tillsammans och inte själva! Såklart lite sorgligt att lämna staden jag växte upp i men sedan vet jag att Jkpg inte var staden för mig! 
 
Hur gammal är du? Och hur gammal är S?
Jag är 20 och Sebastian är 23! 
 
Har du och S funderat på barn i framtiden?
Ja det har vi men vi vill leva lite först! Jag har alltid sagt att jag vill ha ett stadigt förhållande (check), stadig bostad (check) och stadig inkomst innan jag skaffar barn då det är ett riktigt stort ansvar! Jag är väldigt barnkär redan och har alltid velat bli en mamma. Sedan är S den första jag faktiskt vill ha barn med, jag ser verkligen en framtid med honom och det hade verkligen inte skadat med en lite mini-me av oss två vid vår sida. 
 Kom ihåg mig?