HUNDTANKAR

| LIVSSTIL
 
Jag och Sebastian har tänkt ett tag på att skaffa en ny liten familjemedlem. Innan jag skaffade Harry (min kisse) så hade jag tankar på hund men var väldigt oklar på den fronten då jag jobbade konstant och hade 2 jobb. Men nu när jag och S bor ihop så skulle det funka bättre med en hund. Jag har alltid velat ha en mellanstor hund, tillexempel Japansk Spetshund, Pomeranian Husky eller Pomeranian Shih Tzu då jag tycker dem är så söta men S vill ha en liten rackare och som är liten hela livet. Så just nu är vi faktiskt i kontakt med en kvinna som har två stycken Maltipoms (pomeranian - malteser) och har så svårt att välja vilken som ska bli vår nya familjemedlem. Jag velar mer än S om att skaffa hund, speciellt en liten hund då dem kostar en hel del, både när man köper dem och sedan i framtiden samt att de har mer problem än större hundar. Visst hade det vart mysigt men är verkligen så oklar på den fronten om det är rätt tid att skaffa hund nu? Sedan vet jag att om vi skaffar hund så kommer jag må så dåligt om det skulle hända något med den då mitt djurhjärta är så stort och brister för minsta lilla. Så nu får vi se om det blir en ny familjemedlem eller inte. Jag får dock så dåligt samvete om vi skaffar en hund för då känns det lite som att jag förråder Harry... 
 
Ni som har hund, kan inte ni ge mig lite peppande tankar kring att skaffa hund? Jag vet redan vad som är pros and cons med att skaffa hund. Men vill ha lite mer personliga åsikter om att skaffa en ny familjemedlem då det är ett väldigt stort ansvar och steg i livet att skaffa hund. 
 
 


Sofia    •     •  

Alltså att skaffa hund är verkligen ett STORT ansvar. Givetvis viktigt att tänka på hur man gör om dagarna om båda jobbar, att i början tex när man vill få hunden rumsren. Jag kan inte prata för alla men för oss så var det jätte viktigt att få henne rumsren fort. Vi var ute med henne en gång i timman (minst) i ca en vecka. Det är riktigt slitsamt MEN SÅ VÄRT DET!! Bättre att göra det snabbt på en gång än att dra på det.
Men att ha hund är verkligen det bästa i livet, finns ingen som kommer älska dig så mycket som den. Jag kan verkligen säga att jag blev så mycket lyckligare efter att vi skaffade hund hahaha!! Har ni möjlighet och verkligen TID, så kör!


Kom ihåg mig?