MIN HELG I BILDER

| LIVSSTIL
 
Nu är helgen slut och jag har hunnit ta nytta av alla timmar från fredag till söndag!I fredags så drog jag och S till ishallen för att åka lite och gud vad man har tappat tekniken efter 4 år... Men det kändes skönt! Jag och S har bestämt att vi ska försöka hinna med minst 1 ispass i veckan för båda saknar att va på isen. Efter ishallen så gick vi in på ica och vi kände för att testa den "nya" Nocco'n Passion och den var helt okej. Enligt mig så smakar den som den långa regnbågsglassen "Twister" (?) som man köpte från glassbilen när man var liten! 
 
På lördag morgon så tog vi tåget ner till Jönköping med lilla Harry! Snacka om stressig morgon och dag... Först så var vi stressade på morgonen då vi skulle få skjuts till stationen och då glömde jag även mobilen hemma så vi fick åka tillbaka hem för att hämta den. Sedan när vi är på tåget så märker jag att jag har glömt både mitt id och mitt bankkort hemma... snacka om stressig morgon! Men vi kom ner till Jönköping i lugn och ro samt Harry är så duktig som är helt lugn i buren på tåget även om det var fler djur i vagnen! När vi väl kom in till Jkpg så hämtade mamma Harry och tog våra saker och vi gick till Jenses för att luncha. Sedan fick det bli en shoppingrunda på stan och sedan åkte vi hem till mammas nya hus! Vi varvade ner lördagen med tacos och somnade redan runt 10 tiden pga så trötta!
 
På söndagen så åkte vi upp till A6 för att luncha och jag hittade även 2 par skor som jag är så nöjd över! Bilder på skorna kommer inom kort på bloggen för dessa är verkligen to die for!! Sedan sa vi hejdå till min familj och åkte hem till Stockholm och snacka om hektisk resa... Först en bussresa på 4,5h sedan försöka få tag på taxi från Sthlm till Norrtälje, vilket inte är det billigaste. Men nu är vi hemma och det är alltid lika skönt att komma hem efter en hektisk helg! 
 Kom ihåg mig?