MIN PINTEREST - HÖSTMODE

| SKÖNHET/MODE
 
Min pinterest består av enormt mycket höstmode just nu och tänkte dela med mig av några favoriter som jag har kikat på ett tag nu på olika hemsidor. Jordnära färger har blivit en stor hitt and I love it! Älskar att köra på en helsvart outfit med typ ett par coola kängor, en brun kappa och någon snygg acc till. Sedan är det väldigt snyggt med ett par slitna girlfriendjeans med en svart topp, en blazer och en scarf i håret! Älskar att variera och leka med outfits och uttrycka mig genom kläder! En stor passion hos mig. Jag försöker även utmana mig själv att försöka klä mig annorlunda varje dag, pröva något nytt och ha i mer färger så som grått och bieget i min outfit. 
Links: 1 / 2 / 3 / 4
 
Något jag har fastnat rejält för är kostymer, sets och lite mer casual chic stil! Älskar dessa två kostymer ifrån Na-Kd som är väldigt slappa i modellen men ändå så sjukt snygga på! Man kan style dem ihop eller bara ta blazern till ett par jeans! Är helt förälskad i den biega kostymen och funderar starkt på att klicka hem den, fast den känns som fel årstid?  
 
 Outfit #1: topp / jeans (30% atm ) / kappa / scarf / skor / väska 
Outfit #2: jeans  (40% atm ) / tröja / jacka / skor / solglasögon / väska 
 
Outfit #3: klänning / skor / acc / kappa / hatt
Outfit #4: kjol / tröja / skor / jacka / väska
 
 
För att klä sig "snyggt" nu i höst så tycker jag man helt enkelt ska köra sin egna stil och klä sig hur man vill. Bara man bär själva outfiten med pride och håller huvudet högt så klär man sig i allting. Men jag vet att jag själv kommer bära en hel del svart, grått, mörkgrått, brunt, bieget, mörkgrönt, denim och vitt! Jag vill hålla mig till dem jordnära färgerna men även leka lite med material, mönster och acc. 
 Kom ihåg mig?