MIN PINTEREST - SKÖNHET

|
Min beauty space på pinterest hittar ni här
 
 
 
1. här // 2. här // 3. här // 4. här // 5. här // 6. här // 7. här
8. här // 9. här // 10. här // 11. här // 12. här // 13. här // 14. här 
 
 
Min pinterest består typ bara av skönhet, mode och inredning och ni ser ju vad jag gillar när det kommer till skönhetsavdelningen. Jag är mycket förtjust i långt blont hår med kalla nyanser samt en naturlig sminkning. Jag har hellre en bra bas med lite glow än ett glittrigt öga om man säger så. Men min sminkrutin ändras ofta och jag använder inte längre så mycket smink men när jag väl gör det så ska det se naturligt ut! 
 
På min önskelista: Jag blir så sugen på att uppdatera min smink/skönhetsväska nu när det har blivit höst. Men det är ju inte så konstigt när ens hy förändras och får andra behov. Jag blir tex väldigt torr i hyn, och som alla andra så försvinner min brännan rätt så fort efter sommaren och min hy ser alltid lite tröttare ut mot hösten - så en moizturizer är alltid bra att köpa in då hyn behöver extra återfuktning nu under hösten. Sedan är ju alltid en parfym roligt att inhandla men jag har faktiskt kört på samma parfym i 2 år nu och det är #8! Den luktar så gott och min pojkvän är helt förälskad i den, så det är ett litet pluspoäng! 

Frågor till er: Sen vill man ju självklart testa lite nytt också!! Så tänkte bara fråga er om det är någon som har testat det hypade hudvårdmärket The Ordinary? Produkterna ser ju sjukt lyxiga ut (# 11) och priserna är faktiskt väldigt bra. Jag har ju testat två andra produkter ifrån deras märke (inlägget hittar ni här) men blir så sugen på att testa fler produkter ifrån dem! Sedan undrar jag om ni har någon bra skönhetsprodukt som jag måste pröva? Är alltid sugen på att prova på något nytt! 
 
 Kom ihåg mig?