THINK PINK

|
 
November - den rosa månaden! Här ovanför ser ni några av mina rosa favoriter som jag använder konstant under hösten och nedanfär hittar ni andra rosa underbaringar som är helt fantastiska! 
1. här // 2. här // 3. här // 4. här // 5. här
6. här // 7. här // 8. här // 9. här // 10. här
11. här // 12. här // 13. här // 14. här
 
Vill även upplysa om att alla borde ta och köpa ett rosa band för att bidra till forskning så fler överlever bröstcancer! Om ni inte har gjort det redan så hittar ni det här som snabbast. Sedan vill jag öven upplysa alla kvinnor att känna på sin bröst lite extra noga. För er som inte vet hur man ska känna efter knölar osv så gör ni såhär:
 
1. Titta i spegeln.
Lyft armarna för att se om brösten är i vanlig form, om de har ändrat färg och ser bröstvårtorna normala ut, följer de med upp när du lyfter på armarna?
 
2. Känn på brösten.
Placera vänster hand bakom huvudet. Känn igenom vänster bröst och armhåla med höger hand och tvärtom. Raka fingara, lätt tryck. Små cirklande rörelser runt bröstet flera varv. Börja med bröstvårtan. Flytt ut fungrarna någon centimeter och gå runt ett litet varv. Fortsätt varv efter varv tills hela bröstet är genomsöktt. Avsluta med armhålan. 
 
3. Ligg ner och känn.
Lägg vänster hand under huvuder och känn igenom höger bröst och armhåla. Hur känns brösten? Någon knöl eller förhårdnad? Är bröstens storlek och fasthet som vanligt?
 
 
Olika syntomer på bröstcancer: knöl i bröstet, allmän förstoring, ökad fasthet, indragning i bröstet och blod eller vätska. 
 Kom ihåg mig?