FREDAGSLISTAN

| LIVSSTIL
Här ovan ser ni lite bilder ifrån igår när vi bjöd S föräldrar, hans syster och hennes sambo på middag! Bakade även en äppelpaj som jag råkade tappa halva saltkaret i så vi fick baka en ny ... Ni ser även det fina fruktfatet vi fick utav S syster och sambo som inflyttningspresent! Det är verkligen så fint och har länge velat ha ett sådant! Sedan ser ni min lilla pojk som fyllde 1 år igår, min lilla älskling ♥
 
Humör idag?
Jag mår bra! Har dock vart lite krasslig hela veckan så är fortfarande lite småsjuk. 
 
Vad gör du exakt nu?
Just nu ligger jag i sängen och kollar om The Shannara Chronicles och scrollar igenom lite inredning på olika hemsidor. Är väldigt inne på att beställa hem nya påslakan i tvättat linne! Vi ska nog även till ishallen senare idag och åka lite vilket jag är super taggad på!
 
Helgens planer?
Tanken var att vi skulle ner till Jönköping idag men vi drar ner imorgon istället. Det blir lite mys på stan då det är höstmarknad samt hälsa på min familj. Vi åker sedan hem på söndag efter jag har vart på ett litet möte nere i Jönköping!
 
Något roligt som händer nästa vecka?
Just nu har jag faktiskt inte så mycket plannerat för nästa vecka, vilket är konstigt. Förhoppningsvis så hittar jag på något! Kanske drar in till Sthlm City för lite shopping!
 
Dagens fundering?
Funderar väldigt mycket på hur vi ska inreda lägenheten och just nu velar jag och S mellan om hur vi ska placera matbordet samt om vi ska ha gardiner i köket och vardagsrummet! Mina tankar går just nu väldigt mycket till inredning samt bloggen! 
 
Vad gjorde du för exakt ett år sedan? 
För exakt ett år sedan så bodde jag i Jönköping och vet faktiskt inte precis vad jag gjorde denna dagen för ett år sedan men förmodligen så jobbade jag! Minns även att jag hade brunt hår för 1 år sedan. Blir så sugen på att färga hårbotten lite kallare brun men vet även att jag skulle ångra mig och måste sedan gå igenom processen att bli blond igen, vilket inte är så roligt!
 

Kom ihåg mig?