GLOSSYBOX SEPTEMBER

| SAMARBETEN
I samarbete med Glossybox. 
 
Månadens box och hur fin är inte boxen?? Detta är första gången jag prövar på Glossybox and I lovet it! Så mysigt att man kommer få hem en box i månaden i 12 månader, blir lite som julafton varje månad. Förutom att månadens box var hur ball som helst så var det superduper fina produkter i !
I månadens box så fick jag hem ett läppglans ifrån Steve Laurant i färgen "Red Dress" det är nog min favorit i boxen. Man fick även hem en ögonskuggspalette i härliga färger, en mascara ifrån Doucce, Colgate Max White Expert White Pen och invisibobble snoddar i genomskinligt gummi vilket jag älskar då dem är så skonsamma mot håret! 
 
 
Om ni blev lika sugna på denna box som jag är så har jag en rabattkod till er. Använd koden: ALINA20 för 20% av för alla nya beställningar (ej limited edition). Tryck HÄR för att komma till glossybox hemsida och starta en prenumeration på antingen 1 månad, 3 månader, 6 månader eller varför inte göra som jag och ta 12 månaders prenumenation på en gång. Det är så värt då man får hem 5 produkter tillvärde av 600:- och man betalar enbart 139:-. Du sparar även ännu mer pengar om du tecknar en längre prenumenation, hur grymt är inte det?!  Happy Shopping Babes. 
 
 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Åh, ser ut som en jättebra box!


Kom ihåg mig?