HELGEN FRÅN MOBILEN

| LIVSSTIL
 
För några dagen sedan så var vi inne på Mio och kollade på lite inredning och här ovan ser ni lite utav min faves som jag bara vill köpa hem nu på direkten. Kolla bara hur grymt snygg tavlan och spegeln är!! Så tråkigt att vi redan har köpt en rund spegel till hallen för är verkligen förälskad i spegeln oavnför men vet verkligen inte vart vi ska ha den. 
 
 
När jag var hos frissan i Norrtälje och lite utav min outfit den dagen. Många har undrat om tröjan jag har på mig och det är en sweater dress som jag har stoppat in i byxan vilket jag tyckte var väldigt snyggt och om ni vill ha den med så hittar ni den här! Sedan har löven börjat falla av träden och solen skinner starkt även fast det är september månad. Älskar verkligen den kalla och fräsha luften när man gå ute och så ser man oranga och gula löv på marken! 
 
 
I lördagskväll innan man skulle åka iväg på lite festligher. Mer än så får ni inte se ifrån kvällen utan ni får se vad jag var i stort behov av dagen efter. Finns verkligen inget bättre än donken, väljer det framför pizza alla dagar i veckan. Har verkligen cravings på pommes varje dag, det är inte hälsosamt för fem öre men så, så gott! 
 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Härliga bilder!


Kom ihåg mig?