LET'S TALK ABOUT ... MY HAIR

|
 
Under hela mitt liv har jag väll aldrig riktigt brytt mig om hur jag ser ut men för ca: 5 år sedan började jag bry mig lite mer om smink, håret osv osv. Jag har haft alla olika naturella hårfärger så som blont, svart, ljusbrunt, mörkblond, mörkbrunt yeah you name it. Men efter alla år av färgning och toning så har mitt hår blivit extremt slitet och det kan man ju förstå ... Förutom att jag har två virvlar på skallen som gör att jag inte kan ha lugg eller någon annan fin frisyr så har jag de senaste åren fått stå ut med en simpel mittbena vilket är hyfsat tråkigt om ni frågar mig. Jag får ofta frågor och komplimanger om mitt hår samt vad jag använder för produkter och hur jag sköter det efter allt jag har gjort mot mitt hår ...
 
 
 
1. Björn Axén Magic style brush 45 mm. länk 
Alltså jag har så mycket kärlek för denna produkten! Mina frisörer använder ofta denna och jag har själv klickat hem en för alltså mitt hår får så mycket mer volym och ett sådant fint svall av denna. Detta är ett måste i ens skönhetslåda!! 
 
2. Batiste dry schampoo. länk
Här har vi kärlek i en liten flaska! Så många gånger som denna har räddat mitt hår och mina dagar. Älskar verkligen dry schampoo och använder nästintill varje dag. Jag gillar mest lukterna cherry och blush! Denna finns i både miniformat, mellan och mega XXL! 
 
3. Kevin Murphy schampoo & balsam. länk schampoo länk balsam
Har länge letat efter ett bra silverschamoo och balsam och här har vi dem! Jag har provat alla och då menar jag verkligen alla silverschampoon som finns! Men dessa slår verkligen alla andra med hästlängder. Man får kallare hår utan de violetta slingorna och fläckarna på skallen samt de luktar så förbannat gott! 
 
4. Macadamia deep repair masque. länk
För några år sedan var jag hårmodell för en frisörsalong och då fick vi som tack en goodiebag med macadamia produkter och sedan dess har jag varit såld. Jag använder deras produkter så himla mycket och älskar dem. Känner verkligen hur de hjälper håret till rötterna. 
 
5. Macadamia natural oil healing treatment. länk
Denna oljan hjäper verkligen så mycket till klyvna toppar och frissigt hår. Jag har tidigare köpt random oljor ifrån ica osv. men denna är verkligen ens högra hand för håret blir både lent, friskare och luktar 10 gånger bättre. 
 
6. Invisibobble. länk
Tackar gudarna för underbara, finaste och bästa Invisibobble. Vanliga hårsnoddar sliter så mycket mer på håret  än vad man tror och jag har nog inte använt en på flera år. Dessa är smidiga, genomskinliga och så mycket skonsamare. Har alltid en invisibobble runt armleden! 
 Kom ihåg mig?