LET'S TALK ABOUT ... MY SKINCARE

|
 
Tänkte att jag gör en liten serie som heter "let's talk about ..." här på bloggen och idag tänkte jag prata om min hudvård samt lite tips om ansiktsprodukter osv. Om ni vill läsa om min hårrutin så hittar ni det inlägget här
 
Men innan ni läser om vad jag tipsar om för produkter så vill jag att ni har i åtanke att dessa produkter funkar för mig och min hy, därför kanske de inte funkar lika bra för er då alla har olika slags hudtyper. Jag vill även säga att innan man köper ansiktsvård så ska man kolla in vad de innehåller. Jag har prövat så många olika produkter och vissa har gjort min hy så mycket sämre men nu har jag äntligen hittat produkter som passar mig och som jag trivs med att använda. 
 
 
1. Aco cleansing milk. länk
Denna använder jag när jag ska ta bort smink samt för att tvätta av ansiktet på kvällar och morgonar. Denna är väldigt lätt att använda och tar bort smuts väldigt lätt. En utav mina favoriter! 
 
2. Aco face clean toner. länk
Denna använder jag oftast efter jag har tvättat av ansiktet eller när jag känner mig torr. DEnna återfuktar ansiktet och ger än lyster. DEnna använder jag kanske 2-3 gånger per dag.
 
3. Aco face cream. länk
Denna använder jag efter jag har tvättat ansiktet och innan jag sätter på mig smink. Denna är jätte bra att använda nu när det börjar bli kyligt utomhus och huden blir torrare. 
 
4. Aco face night. länk
Precis som face cream återfuktar denna fast lite mer. Denna är väldigt tjock och den brukar jag ta på innan jag går och lägger mig för att få en riktig återfuktning under natten. Denna är verkligen så bra!
 
5. The Ordinary C vitmin. länk
Denna köpte nyligen och har använt 2 gånger. Denna sticks en hel del och har inte riktigt märkt någon förändring av. Denna har jag använt isället för aco's face night. 
 
6. The Ordinary återfukt olja. länk
Aj aj aj... Denna är verkligen så bra och ger än verkligen så mycket återfuktning men den gör så ont! Det sticks och klias i hela ansiktet, precis som det står på baksidan av förpackningen men har aldrig vart med om något sånthär. Jag har märkt en skillnad efter första natten och jag blev glatt överaskad men detta är verkligen "om man vill vara fin så får man lida pin"
 
7. Slice mask sheet. länk
Dessa ansiktsmasker använder jag när jag vill ha lite extra återfukt till mitt ansikte och brukar oftast använda en mask i veckan. Det finns massa olika masker för återfuktning och dessa är en utav mina favoriter.
 
8. Black happy mask. länk
Här har vi en gammal goding som jag har använt mig av i flera år. Älskar black peeling mask som drar bort alla äckliga porer i ansiktet och dessa använder jag mig av lite då och då för de har en tendens att torka ut ansiktet. 
 
Som ni kanske märker så återfuktar jag mitt ansikte väldigt mycket men det är även väldigt viktigt för att få en fin glow samt för att få bort smuts i asniktet. Sedan spelar ju kost och hälsa väldigt mycket in i hur ens hy är. När jag är stressad kan jag få små finnar över ansiktet och då brukar jag alltid piffa till mitt ansikte lite extra.
Sedan så använder jag inte smink längre om jag inte verkligen behöver det, som när jag ska på fest osv då jag vill känna mig lite fräshare. Jag rekommenderar verkligen ACO's produkter som finns på apoteket för de har hjälpt mig så mycket. Jag använder deras produkter för torr hud men de har även för oljig hy samt vuxen hy. 
 Kom ihåg mig?