LONDON CALLING

| LIVSSTIL
 
I can go on for hours.. Hur förälskad jag är i en stad som jag aldrig har besökt. Hur mycket jag drömmer om att jag bodde där. Tanken var ju att jag skulle ha flyttat dit efter gymnasiet men då var jag med min förre detta pojkvän och han gillade inte tanken att jag skulle flytta utomlands och jobba som au pair så då lyssnade jag på honom istället. Kommer föralltid vara arg att jag gjorde det valet och inte följde mitt hjärta istället. Men alla val man gör i livet leder än till där man är idag och jag är nöjd där jag är nu i livet men det hade inte skadat om man hade fått bo i London i 1 år eller mer. 
 
Nu när jag får semester den 10de så är jag ledig i 3 veckor och om jag inte åker då blir jag så besviken på mig själv. Jag kollade faktiskt på en resa till London här om dagen och var så nära på att boka den men jag har verkligen ingen som jag kan åka med. Tänkte ta med min mor först men hon är upptagen samt tänkte ta med S för tycker det hade vart så mysigt men han är också upptagen. Så funderar helt ärligt talat på att åka själv. Gör något spontant och klara mig på mina egna ben. Lite läskig är tanken såklart men jag drömmer mig också bort i tankarna om att jag faktiskt kommer vara i London då och då känns allt bra. Det är något med London som tilltalar mig, något av mig saknas och det tror jag finns i London. 
 
Många åker på solsemester när de är lediga men det är något med England, Irland och Skottland som tilltalar mig. Den gröna miljön, folket, arkitekturen och allt där emellan. Jag måste dit, jag ska dit! Ska jag våga åka själv? Eller ska jag vänta? Jag orkar inte vänta för det har jag gjort över 3 års tid och nu har jag verkligen tiden att åka dit. Det är ju ändå min största dröm. Beslutsångesten är verkligen stor och jag vet verkligen inte hur jag ska göra. 
 
Är det någon av er som har vart i London? Ska jag bara boka resan och åka? Är det någon som vill åka med mig? Skapa nya minnen och vänner? Jag är tjugo år och detta ska vara mina själviska år innan allt med familj och barn börjar. Detta är min största dröm och jag har velat åka dit sedan jag var liten och kan äntligen åka men vad stoppar mig? Ska jag bli au pair och få njuta lite mer och spendera mer tid i London än bara 4-7 dagar?
Så mycket tankar...
 
 
II pinterest IIKom ihåg mig?