LÖRDAGSLISTAN

| LIVSSTIL
 
Humör idag?
Idag är jag glad. Jag ska snart till frissan för att göra håret höstfint så är super taggad. Ska testa på en ny frisörsalong här i Norrtälje så förhoppningsvis så kanske det blir min framtida salong. Men är generellt glad idag, vet ej varför men man behöver inte alltid ha en anledning till allting. 
 
Vad gör du exakt nu?
Väntar på att min kille ska bli klar, ska börja små sminka mig lite och fixa mig. Lyssnar även på Lukas Graham och nynnar med. 
 
Dagens planer?
Nu först blir det en sväng ner på stan, sedan frissan och sedan vet jag inte hur dagen slutar. Både jag och S velar om vi ska gå på en fest eller inte för båda börjar bli små sjuka och vi känner inte för att dra ut på krafterna mer än vad vi behöver. Så dagen är halft planerad, halft spontan. 
 
Nästa veckas planer?
Nästa vecka blir det nog en hel del packning, turer till olika möbelaffärer och inredningsbutiker. Förhoppningsvis ska jag få ett bra besked om min framtid i Norrtälje samt förhoppningsvis (håller tummarna) en flytt. 
 
Något roligt som händer nästa helg?
Nästa helg ska vi satsa på att flytta in i lägenhet med de stora möblerna som vi har hemma. Vi väntar fortfarande på soffa osv men vi ska helst försöka bosätta oss i lägenheten så gott det går. 
 
Veckans fundering?
Många tankar har flygit runt i mitt lilla huvud denna veckan att jag knappt har koll på dem själv. Men har väll tänkt mycket på flytten, jobb, resor osv osv. Samt bloggen har jag funderat mycket över med samarbeten osv. 
 
Vad gjorde du för exakt ett år sedan? 
*kollar snapmemories* 
Ser nu att för ett år sedan på kvällen så var jag ute med mitt tjejgäng ifrån Jkpg på Kollektivet och drack massa tequila (favoriten) och rev ner posters ifrån ett badrumstak. Har så många roliga snaps ifrån den kvällen och man saknar ju tjejerna. Ser även på snapsen att jag precis hade färgar mitt hår då med, nästan så jag hade tänkt att göra idag med. Livet kan förändras sååå mycket på 1 år! 
 
 
 Kom ihåg mig?