MINA REDIGERINGSAPPAR

| FRÅGESTUND
Nu har jag fått flertals frågor på flera sociala medier vart och hur jag redigerar mina bilder och tänkte att jag slänger ihop ett litet blogginlägg så att allt är samlat på samma ställe och så alla får samma information! Kan börja med att jag använder inte bara en app utan flera olika på en bild. Här nedanför hittar ni alla appar jag använder mig av för tillfället! 
HUJI: Denna appen använder jag inte så ofta men den är rätt cool ändå. Den är gratis att ladda ner men om man vill kunna redigera bilder som man har tagit sedan tidigare så kostar det ca:10 SEK och det är något jag kostade på mig. Denna appen gör bilderna lite mer retro med datumstämpeln samt att ibland blir det små ljusglimmor i bilderna. Redigeringen kan man inte ändra på utan bilden blir som den blir. Både ett + och ett - enligt mig. 
 
VHS CAM: Denna laddade jag nyligen ner då jag letade efter en helt annan app. Har änvänt denna några få gånger och har gillat den hyfsat mycket. Detta är en gratis app om jag inte minns fel. Den gör så bilderna blir lite mer vintage med en datumstämpel. Mer än då gör den nog inte. Simpel och snygg! 
 
UNFOLD: Detta är min lilla baby och min lilla secret för mina instastories (@alinaoikarinen) ! Använder denna så gott jag kan och det finns så många olika motiv man kan använda. Ni har även sätt några här på bloggen så som "polaroidsbilderna" och bilderna med den svarta tjocka ramen! Den är gratis att ladda ner men om man vill "låsa upp" olika redigeringar och motiv kostar det ca: 10-20 SEK för varje liten mapp. Jag har då såklart köpt alla för kan inte motstå dem! TIPS TIPS TIPS. 
 
VSCO CAM: Detta är en gammal going som aldrig dör ut. Jag vet inte hur länge jag har använt mig av VSCO. Det är både en app där du kan redigera dina bilder men även lägga upp dem på din profil/sida. Den påminner mig av både Tumblr. och Instagram. En av mina favoriter for sure! Den är även gratis att ladda ner. 
 
AFTERLIGHT: Här har vi min ride or die app för tillfället. Detta är även appen jag använder mest samt den appen flest folk frågar mig om. Den kostar runt ca: 25 SEK har jag för mig. Med denna appen kan jag göra vad jag vill. Jag kan göra fina bloggbilder med fint ljus och kontraster eller coola outfitbilder med lite chrome, damm eller färgskiftningar. Älskar verkligen denna appen och använder den till alla mina bilder! TIPS TIPS TIPS!!
 
Hoppas ni gillade inlägget och att det kanske hjälpte några. Om ni har några mer frågor ni vill att jag ska svara på eller om det är något speciellt ni skulle vilja se på bloggen så är det bara att lämna en kommentar! 
 
 Kom ihåg mig?