NELLY ORDER

| SKÖNHET/MODE
 
Den härliga känslan när allt man beställde passar!! Har nog aldrig vart med om att exakt allt verkligen passar perfekt, vilken jädra röta! Kommer länka allt jag köpte nedanför samt ge er mina tips om ni vill beställa samma plagg. Åh är vekrligen så nöjd med mina köp!! 
 
 
Vinylbyxan = höstens festbyxa !! I höst lär jag bära dessa godingar rätt så många gånger. Dessa är så snygga både till vardags och till fest. Men honestly hade önskat att rumpan hade fått en bättre passform i dessa. Men det jag kan säga till er som vill köpa dessa byxor är att ta er vanliga storlek!! Jag är mellan XS/S och tog Small i dessa och de var tur det för de hade förmodligen spräckts vid rumpan. De satt bra upptill men längst ner vid smalbenen så var dem rätt så raka i formen så de är inte slimmade till benet. Vet inte riktigt vad jag tycker om det ännu men det märker jag senare. Men generelt så är de sjukt bekvämma och blir inte alls för slimmade på benen vilket är skönt! Ni hittar byxorna HÄR! 
Så snyggt att matcha med cropp-tops i både t-shirt material och sweater material!! 
 
 
Har länge velat ha ett par Vans i Old School modellen och har länge kollat på de klassiska svarta men de har aldrig haft min storlek. Så det blev att man beställde hem ett par biega i mocka och thank lord att jag gjorde det för de är så fina i verkligeheten! Jag har 37,5 i skostorlek (viktigt med halvan) och valde att beställa dessa i str. 38 och de passar perfekt! Dessa godingar lär man bära en hel del!  
Ni hittar de biega skönheterna HÄR! Samt de klassiska svart hittar ni HÄR!
 
 
Mums-filli-baba (!!!) Här har jag hittat de skönaste och snyggaste höstskorna i år! Normala i storleken och sjukt bekväma att gå i. Jag tog str.38 i dessa och är så nöjd att jag gjorde det! Så om ni velar mellan två storlekar så ta den som är större. TIps, tips, tips!
Ni hittar dessa godingar HÄR
  
 
Sist men inte (kortast) minst så har vi dessa ursnygga over the knee boots. Dessa kanske är mitt femte par om inte mer av over the knee boots och dessa tar hem priset. Dessa sitter uppe av sig själv, åker inte ner så mycket och även om de har en smal klack är de lätta att gå i. Jag tog str.38 i dessa och thank god att jag gjorde det för om jag hade tagit en mindre storlek hade mina fötter lidit.
Kommer använda dessa en hel del i framtiden och det vet jag säkert redan nu! 
 
Ni hittar drömskorna HÄRKom ihåg mig?