NY DATOR

| LIVSSTIL
 
Idag vaknade jag redan vid halv sex då S skulle upp till jobbet och för att lilleman var myssugen. Harry är nog den finaste lilla krabaten jag har i mitt liv och är så tacksam att jag adopterade honom. Han fyller alltså 1 år den 27e och jag har då haft honom i nästan ett helt år, tiden går så förbannat fort. Men vi låg iallafall och mös i nästan 3 timmar tills han beslöt sig att gå och leka istället och jag somnade om. 
 
Vaknade sedan vid 10 tiden och var helt utvilad. Så skönt att vakna tidigt till solens strolar och sedan somna om lite igen och va lika pigg då. Det är verkligen så härligt att sova vid ett fönster för jag somnar alltid med en stjärnklar himel och det är helt underbart.
 
 
Här ovan ser ni min nya pärla. Har haft en MacBook Air tidigare men valde att lämna tillbaka den då jag inte hade någon användning av den. Beställde hem en igen förra veckan och det stod mellan denna eller en PRO, då undrar ni säkert varför jag inte tog PRO'n och tro mig det undrar jag med lite. Hade lagt ner PRO'n i min varukorg och skulle betala men sedan övertalade S mig att jag borde spara pengar till lägenheten samt att Air'en funkar lika bra. Jag är ju trottsallt van vid denna sedan innan och är nöjd med mitt val. 
 
Att hämta denna ifrån ICA var inte det lättaste dock. Jag har sämst konditionen och att ta cykeln några killometer i ner och uppförsbackar på tom mage var inte den bästa iden men jag överlevde även fast jag dog lite på vägen hem och var tvungen att stanna pga kunde ej andas och blev helt svimfärdig. Det var lite som att gå runt hemma och va magsjuk och sedan ta sig upp för ett par trappor. Men nu är den här och nu kan jag blogga lite mer regelbundet! 
Kom ihåg mig?