ON MY MIND

| SKÖNHET/MODE
1 / 2 / 3 / 4
 
Okej hur snygg är inte #2 ?!?!? Vinyl-byxan blev så populär förra året men då var den mer plain men iär är det dragkedjan som gör den lite mer intressant and I'm all for it! Blir verkligen att man klickar hem ett par då dem tar slut så fort på nellys hemsida! 
 
5 / 6 / 7 / 8
 
9 / 10 / 11
 
12 / 13 / 14 / 15
 
Okej jag är verkligen all in för stora runda glajjor och även de med strass på. Älskar att vi använder oss av 70-talets mode mer och mer i vardagen. Samt handväskan med layers är ju to die for. En billig väska som ser lite mer exlusiv ut än den vanliga svarta handväskan. 
 
16 / 17 / 18
 
Svart är alltid ett säkert kort men iår ska iallafall jag använda mig lite mer av de bruna och biega tonerna i mina kläder. Så snyggt med antingen en brun kappa eller en brun linne jacka. 
 
Här ovan ser ni några av mina favoriter i nuläget. Blir nog att man klickar hem några plagg idag då jag inte kan motså dessa. Vinyl-byxan är ju ett säkert kort och ett par ankle boots får komma till min skosamling! Samt det skadar aldrig med en ny väska då och då. Jag har som vanligt länkat alla plagg och accessoarer under bilderna så bara tryck där så kommer ni direkt till plaggen. Sedan undrar jag om ni vill ha ett inlägg med budget > lyx ? Hur man hittar bra kopior av lite dyrare kläder på säkra hemsidor? Bara lämna en kommentar nedanför eller tryck på gilla-knappen så gör jag det! XXKom ihåg mig?