TUR OCH RETUR

| LIVSSTIL
 
Igår hörni.. Igår var en sådan dag som tog slut på all energi i kroppen. Kl.6 ringde alarmet för oss och då skulle vi ta oss till Stockholm Central för att sedan ta tåget till Nässjö där mamma hämtade oss och körde oss till Jönköping. Vet inte hur många mil jag åkte igår, var verkligen överallt och ingenstans. Jag var redan trött sedan dagen innan då jag hade sovit så dåligt pga all stress. 
 
Men när vi väl var framme i Jkpg så åkte vi först till mammas gamla lägenhet, sedan till mammas nya hus för att hämta ett släp då min lillebror ska ha min gamla säng. Så efter vi hade hämtat släpet åkte vi till min (gamla) lägenhet och lassade på allt jag inte vill ha eller inte har fått sålt. Efter det så har jag och S storstädat lägenheten eller slutstäd som det kanske kallas. Det tog oss ca:2,5h där av emellan kom det folk som skulle handla möbler av mig osv. Fick även mitt i städkaoset springa till jobbet för att signa lite papper och sedan springa tillbaka då nästa köpare skulle komma. Vi var nog klara med städningen runt halv fem. Så efter jag hade lämnat in nyckeln så blev det pizza o gud vad det var välbehövligt! 
 
 
Efter vi hade ätit och sagt hejdå till några i min familj så åkte vi ner till resecentrum för att sedan ta oss hemmåt. Vi fördrev tiden på espresso house och bara vilade för kroppen hade tagit mer stryck än vad vi anade. Sedan kom bussen och då väntade de 4,5 h bussresa hem. Inte så roligt att sitta på en buss när ens kropp är så trött. Men tiden gick hyfsat fort, vi kollade på valvakan och sedan började stressen igen. Vi skulle beräknas vara framme vid 22.35 och garaget som vi ställde bilen i stänger kl.23 och det var en bit dit.. Så vi sprang ner mot Åhlens City och ner vid Sergels Torg för att sedan hitta till bilen. Vi hann på 3 minuter och stressen släppte, men hungern började!
 
Vi åkte sedan mot vår nya Lägenhet för att lämna av lite grejer ifrån min gamla lägenhet, hade Håkan allsång i bilen och åt på flötiga pommes för Donken vid Hägernäs är sedan gammalt en tradition för oss två. Vi kom inte hem förens runt 1 inatt och alltså min kropp är helt död och inatt sov jag som en stock. När jag vaknade idag var min kropp helt mör och jag är fortfarande lite sliten från gårdagen. Men det gör inget för nu är stressen över lägenheten borta och nu väntar vi bara tills vi får flytta in i vår nya!
 
 
Så tack Jönköping för 20,5 år ihop, det har vart händelserikt. 
 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Vad skönt att ni blivit klara till stor del!


Kom ihåg mig?