5 SMINKFAVORITER

| SKÖNHET/MODE
Inlägget innehåller reklamlänkar.
 
 
Tänkte ta och tipsa om 5 utav mina sminkfavoriter som jag alltid använder mig av när jag väl sminkar mig. Jag sminkar mig aldrig till vardags utan mer när jag väl ska iväg på ärenden eller ut på stan osv. Dessa 5 produkter är verkligen så bra och jag rekommenderar dem starkt! Jag vet om att vissa produkter är lite dyrare men det är för att jag har testat så många produkter och vet vad jag gillar. Men jag länkar självklart billigare kopier som funkar lika bra. 
 
 
1. Urban Decay All Nighter Setting Spray
Något jag gillar att göra när jag sminkar mig är att "sätta" mitt smink så det verkligen håller. Jag har testat på flera olika setting sprays och denna slår alla andra med hästlängder. Den är ju dock en aning dyrare ... Jag tycker det är extremt viktigt att man väl primear ansiktet innan man sminkar sig och kör på ett setting spray så sminket håller sig på plats längre. Jag tycker man känner en stor skillnad på hur länge sminket håller om man kör med eller utan setting spray. Ni hittar ett billigare alternativ ifrån NYX här för enbart 64 :- ! Jag har inte testat det själv men jag har hört bra ord om det!  
 
 
2. L'oréal Paris Glow Highlight Drops - här
Något som jag tycker gör en sminkning hundra gånger snyggare är en highlighter. Jag använder mig av både liquid highlighter och puderform. Till vardags så använder jag mig mer utav den i puderform men om jag vill ha ett extra glow så brukar jag köra på en liquid highlighter under så det blir lite mer glow. En bra puderhighlighter jag rekomenderar som jag använder mig av är The Balm Mary-Lou "The Luminizer" och den hittar ni här för enbart 156 :- (ord. pris 209kr) !
 
3. L'oréal Paris X Isabel Marant Eyebrow gel - här
Detta är verkligen en produkt jag använder varje gång jag sminkar mig. Jag använder denna vardagligen och tycker det gör en stor skillnad i ens sminkning. Jag brukar alltid fylla i mina bryn först och sen köra på denna tranparenta eyebrow gelen. Denna tillhör topp 3 i min sminkväska. Ni hittar en billigare variant ifrån NYX här för enbart 66 :-. 
 
 
4. The Balm Nude Dude Eyeshadow Palette - här
Här har vi den perfekta vardagspaletten som även går att göra snygga festsminkningar med. Jag är inte största fanet av ögonskugga egentligen men tycker denna är väldigt simpel och är lätt att arbeta med. En liknande palette ifrån Makeup Revolution hittar ni här fast till ett mycket billigare pris! 
 
 
5. Kat Von D Shade & Light
Denna hade jag hört så mycket bra om innan jag köpte den och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det enda negativa jag kan komma på är att den "fäller" väldigt mycket puder så man får akta sina kläder när man sminkar sig, samt att den är väldigt dyr. Den har väldigt kalla toner vilket jag gillar då jag inte vill ha en för markant kant på kinden. Den är även väldigt lätt att jobba med vilket är ett stort plus. En annan contour/bronzer som jag använder mig av är The Balm Bahama Mama och den hittar ni här för enbart 149:- (ord. pris 199kr)
 
 Kom ihåg mig?