DE SENASTE DAGARNA

| LIVSSTIL
 
Under de senaste dagarna har jag ätit så mycket onyttgt men jag känner ingen skam för det. Har även proppat i mig mycket bär då det har vart en stor cravings den senaste tiden, så tråkigt att det ska vara så extremt dyrt med bär dock ... Har även proppat i mig både mitt och S påskägg då han har beslutat att vara mer nyttig, inget jag ser negativt på såklart! Det blir ju bara mer godis åt mig hehe. 
 
 
Har även börjat klä mig i lättare kläder vilket jag verkligen gillar! Har strosat en hel del på stan nu när det har vart fint väder och även prövat massa fina vår och sommarkläder. Lite tråkigt dock att jag inte får på mig så mycket och måste köpa så stora storlekar som jag vet att jag ej kommer kunna ha användning av sedan. Men har lyckats hitta några fina plagg som ni kanske har läst om här på bloggen. 
 
 
Har fått extremt mycket inspiration till hur jag vill klä mig i sommar och är glad att mini kommer i början av sommaren så jag ändå hinner klä mig i lättare kläder som jag inte kommer behöva göra mig av med senare. Blir ju extremt sugen på att bege mig utomlands också när jag ser alla badkläder i affärerna nu men det dröjer ju en hel del tills det blir en semester för oss. Får hoppas att Sveriges sommar blir något liknande förra årets, för då slipper man ju betala dyra flygbiljetter för att komma till värmen. 
 
 
Är så glad att jag och S har fått in en bra rutin med att gå ut och gå varje kväll. Vi tar alltid en promenad efter middagen och det känns så bra när man väl kommer hem sedan och är lite tröttare när man väl ska sova. Så skönt också att det inte är så kallt ute och man inte behöver klä sig i flera lager. Blir även så glad av alla blommor som har blommat upp nu den senaste tiden. Finns inget som gör mig så glad som blommor. 
 
 Kom ihåg mig?