GRAVID VECKA 29

| BABYFEVER
 
Vecka 29 (28+0) : 83 dagar kvar! 
 
Ja nu går jag in i tredje trimestern i graviditeten, slutspurten och de sista veckorna! Det är verkligen så sjukt. Känns som det var igår jag plussade på stickan efter en stark magkänsla och berättade för Sebastian att vi skulle bli föräldrar. Nu återstår det bara 11 veckor kvar, max 13 veckor om jag går över tiden. 
 
Minis status: Mini växer på hon med och det känner jag av väldigt mycket. Hon sparkar upp mot revbenen extra mycket nu och det känns som jag klämmer henne ibland och då får jag lite dåligt samvete. Hon är extremt aktiv nu och hon är en rörlig liten krabat. Hon är runt 35 centimeter mellan huvud och fot och väger i början av veckan runt 1,26kg och i slutet av veckan runt 1,4kg. Veckans jämförelse; en vintersquash eller en liten valp. 
 
Min status: Jag växer ännu mer och det känns verkligen nu. Här ovan är bilder från några veckor sedan för jag orkar verkligen inte ta nya bilder. Jag känner mig stor nu, får knappt plats i mig själv känns det som och jag vet att jag enbart kommer bli större. Men det är roligt att se magen växa samtidigt som det är lite halv jobbigt då den börjar bli ivägen nu när jag ska ta på mig skorna, plocka ur disken och göra andra vardagssysslor. 
 
Övrigt: Nu har tröttheten kommit tillbaka, känns som jag är i början av graviditeten igen. Jag behöver sova minst 1 gång per dag för att ens orka med dagen. Jag har även blivit extremt anfådd, mer än vanligt och det tar emot att ta sig upp ur sängen nu samt att röra sig från rum till rum och upp för trappor. Sedan har jag haft extrema sammandragningar när jag har vart ute på små promenader. Ja ni märker nog att jag har haft det lite jobbigt den senaste tiden. Att vara gravid är inget som jag hade föreställt mig och jag har verkligen fått en helt ny syn på det. Denna graviditeten har verkligen påverkat mig psykiskt och fysiskt, men jag har växt som person.
 
 
Kom ihåg mig?