HUMÖRSVÄNGNINGAR OCH BB

| LIVSSTIL
Godmorgon från en nyduschad och mer motiverad Alina! Vilken helg jag har haft ... Det har vart en bra helg men gårdagen var lite mer jobbig psykiskt och det tog rätt så mycket utav min energi och det påverkad även mitt humör och ork rätt så mycket.
 
Fredag: Min helg bestod av att i fredags så handlade Sebastian blommor till mig för jag har haft en jobbig vecka. Så vi begick oss till blomsterlandet, där han lät mig välja ut lite blommor och det blev två nya växter här hemma. Finns inget som gör mig gladare än blommor. Eftersom det var så himla fint väder nu i helgen så hade vi gått upp till blomsterlandet och skulle även då gå hem. Den turen som kan ta ca:10-15 minuter tog istället nästan 30 minuter för jag hade sådana grova sammandragningar att så fort jag rörde mig och tog ett litet steg så gjorde det så fruktansvärt ont. Men vi kom hem och jag la mig direkt i soffan då jag var helt slut i kroppen. 
 
 
Lördag: Åter igen en solig dag och humöret var på topp. Jag var dock rätt så orolig för sedan fredagskvällen så hade jag börjat "känna av" mindre sparkar och rörelser och började bli rätt så orolig. Så hela lördagsmorgonen och förmiddagen låg jag och vilade, drack iskallt vatten, drack massa saft och försökte väcka lilla mini i magen men fick knappt någon respons. Så efter några timmar åkte vi in till BB för att kontrollera så hon var okej. Tack o lov så mådde hon bra. Vi mätte hennes hjärta, värkar hos mig och gjorde lite ultraljud för att se hur det såg ut inne hos henne. Hon rörde på sig som en galning, bara att jag inte kände av något pga hon låg med benen inått och sparkade mot moderkakan. Vi fick åka hem efter ca:1,5h och då blev det bara hem och byta om för jag och S skulle ut och äta med några vänner på Harrys, vilket var jätte trevligt! Det blev dock lite sent för min del och även om jag satt ner hela kvällen och drack vatten så var jag helt slut i kroppen och knoppen. Somnade som en stock när vi kom hem! 
 
 
Söndag: Vaknade upp lite senare pga var helt slut sedan gårdagen men med bra humör för solen sken. Jag, Sebastian och Hugo, en vän till oss åkte och handlade lite smått och gott och åkte sedan hem för att äta våfflor till lunch, så gott! Nästan en liten craving som jag har haft nu i några veckor! Efter lunchen så var jag helt slut i min kropp och var så trött i skallen vilket jag inte tidigare har vart så jag valde att gå och vila för att bli lite piggare. Men det gick åt skogen och var istället vaken hela tiden och det påverkade mitt humör en hel del. Mina hormoner var överallt och jag hade grova hormonsvängningar. Men efter att jag hade svalt min envishet så grät jag ut till Sebastian och allt kändes bättre igen. Hatar att ens hormoner gör en så annorlunda och får en att tänka så jobbiga tankar. Men men det är en del av graviditeten ... Gick även in i v.28 och är inne i sista veckan av andra trimestern, nu går det fort! 
 
 Kom ihåg mig?