MIN PÅSKHELG

| LIVSSTIL
 
Torsdag: Under påskhelgen så har jag enbart gått runt i klänningar, så skönt! Jag får verkligen inte på mig några byxor längre och hatar tanken att dra på mig något som är för tight runt magen så en klänning passar perfekt. På torsdagen så var jag faktiskt på en jobbintervju som gick bra, återstår att se hur det slutar. Jag gjorde faktiskt inte så mycket i torsdags och tog det mest lungt vilket jag inte hade något emot.
 
 
Fredag: S har börjat jobba långa dagar nu och eftersom jag är hemma ensam om dagarna måste jag göra det bästa för att få dagarna att gå. Jag småstädade lite, tvättade lite och fotade lite till bloggen. Jag fixade även lite till min Sellpybutik, som ni hittar här! Dagen gick förbi hyfsat fort och det var jag tacksam över. Sedan blev det fredagsmys i soffan!
 
 
Lördag: Vilken dag! Det var nog den varmaste dagen under påskhelgen, hela 19 grader men det kändes som 24! Började dagen med att vakna upp till att S hade kommit hem från jobbet med ett litet påskbud till mig, hur söt?! Vi hade inget planerat för dagen så vi gick ut i vårvädret, köpte årets först glass och bara njöt i solen. Dagen fortsatte och vi somnade hyfsat tidigt då vi var så trötta av att vara ute i solen så mycket. 
 
 
Söndag: På söndagen så vaknade jag och S upp hyfsat tidigt och vi började boa oss lite här hemma till minis amkomst som är om ca:9 veckor! Vi städade ur våra garderober, gick ner med massa saker till källaren och gjorde iordning hennes garderob. Mot kvällen så blev det påskmiddag hemma hos S föräldrar med en del av släkten. Vi åt så god mat och jag var helt utmattad av all mat sedan. Söndagen var lugn och det har verkligen vart så skönt att ha en lugn helg även fast påsken är känd för mycket festande. Även om jag hade en lugn helg så känner jag att jag håller på att bli lite sjuk, eller iallafall lite hängig vilket jag inte orkar med just nu. Jag hoppas ni andra också hade en bra helg! 
 


Sarah    •     •   http://CheerSarah.devote.se

Mumsigt att äta glass i solen :) Hoppas inte du ska bli sjuk :/

Mira    •     •  

Hallåå eller, längesen jag såg ditt ansikte förrän nu, men fasen vad du är fin alina!!!


Kom ihåg mig?