TID FÖR OSS TVÅ

| LIVSSTIL
 
Har i veckan inte gjort så mycket mer än att hoppats på att tiden ska gå fortare. Sebastian har jobbat exakt varje dag denna veckan och jag har vart hemma själv till sen eftermiddag utan att ha orkat göra något. Men något som faktiskt har vart roligt denna veckan är att vi har skaffat ny bil! Så om några veckor kommer vår nya bil och vi ser så fram emot det. Att ha en trygg och säker bil tills när mini kommer känns bra. Vår första familjebil, så overkligt. 
 
Men vilken helg.. och då menar jag inte på ett bra sätt överlag. Jag har vart så extremt hormonell denna helgen och vart iskall mot allt och alla. Jag har vart i min egna bubbla och vart extremt ledsen över denna graviditeten. Det tar på krafterna både fysiskt och psykiskt att vara gravid, iallafall för min del. 
 
 
Men igår efter att jag hade ett "gråtsammanbrott" och lättat på min ångest för Sebastian så beslöt vi oss att ta och fixa till oss lite och sedan gå ut och äta. Det blev en liten datenight på en uteservering här i Norrtälje i kvällssolen och det var verkligen hur mysigt som helst. Efter att vi var mätta och belåtna så gick vi till affären för att köpa hem lite lördagsgodis och mysa hemma i soffan. Vi har även lovat oss själva att unna oss 1 kväll varje månad, enbart för oss två. För det är extremt viktigt att ägna tid till varandra, speciellt när man har en unge på väg till världen som kommer ta upp hela ens tid sedan. Vi har redan 2 spabesök inbokade efter födseln samt att vi ser fram emot fler datenights/barnfria kvällar ihop. 
 


Anonym    •     •  

Så viktigt med egentid för er ju!!










Kom ihåg mig?