WEEKEND I DANMARK

| LIVSSTIL, RESOR
Vilken helg jag har haft! Inlägget kommer några dagar senare än vad jag hade tänkt då jag är helt slut efter denna helgen som har varit. Den har både vart så rolig och behövlig men ändå extremt påfrestande på min kropp. Det började med att jag i Torsdags åkte ner till Jönköping för att sedan ta mig ner till Danmark. Det var dock väldigt jobbigt innan jag tog mig till stationen då jag fick en jobbig panikattack angående att jag skulle resa så långt i så många timmar, sittandes dessutom. Jag har extrema foglossningar nu under graviditeten och det tar väldigt mycket på min kropp och knopp då jag får så ont. Så innan Sebastian skjutsade ner mig till stationen låg jag på badrumsgolvet och storgrät pga jag inte vill resa så långt. Men Sebastian lugnade ner mig och jag kom sedan iväg. 
 
 
Fredags: Jag, min mor och min syster åkte runt 9.30 till Danmark och jag var verkligen så trött och sov en bra bit på vägen ner. Jag får dock extremt ont i mina ben och fötter samt runt höften när jag sitter ner. Det blir som ett tryck och mina ben svullnar upp vilket gör extremt ont. Vi kom fram på eftermiddagen till min syster som bor i Danmark och vi tog det bara lungt, åt pizza och gick och la oss hyfsat tidigt. Jag hade dock svårt att sova då jag är så van vid en mjuk säng samt jag hade ont i min kropp sedan bilresan. 
 
 
Lördag: Vaknade upp hyfsat tidigt och åt en gudomligt god frukost. Proppade i mig så mycket frallor och juice, mums! Efter frukosten åkte vi ner till Tyskland för att handla lite dricka och jag fick bara med mig 6 flaskor vin som jag kan dricka när jag inte längre är gravid. Det finns nämligen bara 1 vin jag dricker och det säljs enbart i Tyskland så jag ser verkligen fram emot att dricka det i sommar. När vi väl kom hem så började vi fixa oss för fullt inför min syster födelsedagsfest. Satt ute på altanen i det underbara vädret och torkade mitt hår. Det var alltså som sommar nere i Danmark och Tyskland, runt 20 grader och det var verkligen så skönt! 
 
 
När vi väl kom fram till festen, där min systers man jobbar så fick alla var sin välkomst-aperol, förutom jag då som glatt smuttade på en iskall cola. Det var verkligen så mysigt på restaurangen och det var så fint gjort. Sedan hur fina är inte min mor och min äldsta syster?! Det var ju även dunderväder så kvällen började så bra! 
 
 
Här ovan ser ni 2/3 förrätter och gud var gott det var! Åt för första gången kräfta och det var över mina förväntingar. Även min syster, som ni ser på bilden ovanför blev förvånad att jag åt upp allt, samt att jag åt upp allt så fort. Sedan ser ni även en liten bump-uppdatering och den gudomligt goda varmrätten. Mums säger jag bara! Min syster är så lyckligt lottad som är gift med en kock! 
 
 
Alltså ser ni detta desserbordet?! MUMS! Jag åt mig så mätt på detta och det var så himla himla gott. Önskar jag hade detta hemma varje dag så jag kunde gå och små äta lite när jag vill. Detta var nog höjdpunkten bland maträtterna och suktar efter det atm. Men kvällen fortsatte och jag låg i sängs helt mör i kroppen runt 03.30. Somnade så fort och var helt utslagen. Men kvällen var så fin och så rolig. En kväll jag kommer minnas förevigt! 
 
 
Söndag: Innan vi åkte mot Sverige så besökte vi en baby-bazar/loppis där jag fyndade lite kläder till mini. Blandannat ett Levi's mjukisset som hon kan ha när hon blir äldre för enbart 50 svenska kronor, vilket fynd! Sedan ser ni min jämförelse för v.29, en buttenutpumpa. Tyckte det var så roligt när jag såg den ligga i affären och var tvungen att ta en liten bild för jämförelse. Kom hem på kvällen och var helt slut i kroppen. Åkte hem till Norrtälje på måndagen och är fortfarande helt slut i kroppen och knoppen då denna resan tog så mycket på mig. Nu har jag även lovat mig själv att jag inte ska resa något mer innan födseln! 
 
 


Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Ser ut som en härlig helg!


Kom ihåg mig?