EN LITEN LISTA

| LIVSSTIL
 
Jag längtar efter:
Jag längtar mest efter att få träffa min familj igen. Jag kommer få träffa några utav dem när vi ska ha dop för Leah i Oktober. Saknar verkligen min familj så, speciellt mamma! Saknar att ha dem i närheten och att kunna träffa dem exakt när jag vill. Man uppskattar verkligen varandra mer när man är ifrån varandra så länge. Så jag längtar mest efter att få träffa min älskade familj igen! 
 
Jag är ledsen över:
Är väldigt ledsen hela tiden just nu. Jag känner inte igen mig själv och jag mår inte alls bra. Det suger rätt så mycket och tycker synd om min psykolog som får träffa mig så himla ofta nu ...
 
Jag äter helst:
Godis! Jag har blivit en sådan godisgris nu och äter godis varje dag, utan att överdriva! Vet att det inte är bra men det är ju så gott...
 
Jag ser fram emot:
Tills vi flyttar! Jag älskar att bo i vår lägenhet men jag ser så fram emot att bo i något större där man känner att man inte går varandra på fötterna eller in i alla bebisgrejjer... Jag ser fram emot att ha två toaletter så man slipper stå utanför och knipa haha, men skämt o sido jag längtar verkligen tills vi flyttar! 
 
Jag läser:
Jag läser faktiskt just nu boken "Harry Potter och det fördömda barnet. del 1 & 2". Den handlar om Harrys och hans son Albus som måste leva upp till Harrys rykte. Jag älskar verkligen Harry Potter och längtar så tills denna boken blir en film! 
 
Jag är stressad över:
Vad är jag inte stressad över? Det händer så mycket varje dag med Leah och där imellan ska man ju hinna med massa annat som tillexempel, städa, tvätta mm. samt hinna med att ta hand om sig själv. Det går väldigt segt för mig just nu då jag lägger all energi och tid hos Leah så jag glömmer lätt bort mig själv.
 
Jag lyssnar helst på:
En riktigt bra podd! Jag har i nuläget inte så mycket tid till att lyssna på poddar men när vi åker långa turer med bilen och Leah sover så lyssnar jag helst på en bra podd. Men om Leah får bestämma så är det babblarna vi ska lyssna på. 
 
Jag drömmer om:
En hel natts sömn! No joke! Jag drömmer om att sova en sträcka som inte är max 4h. Går verkligen på reservenergi 24/7. 
 
 Kom ihåg mig?