FREDAG OCH HELGENS PLANER

| LIVSSTIL
 
Fredag: Efter en tidig morgon som började redan vid 4 idag så har nu jag och Leah äntligen kommit igång. Vi har myst en massa och bara legat och små snackat. Jag hann ta en lång dusch medan hon sov och nu sitter jag här framför datorn och försöker hinna blogga klart medan Leah är fastklistrad framför Babblarna. Hon är bara 2 månader men sitter redan och skrattar åt babblarna och släpper inte blicken för 1 sekund. Senare idag så ska vi åka till svärföräldrarna och sova där och bara ta det lungt. Det blir trottsallt en lugn fredag, skönt! 
 
Lördag: Här står det fota samarbete och mysa på schemat! Har fått hem lite produkter som jag ska fota för några Instagraminlägg och när det är klart har jag hela lördagen på mig att bara mysa med familjen och ta det lungt. Finns inget bättre än när Sebastian kommer hem runt lunch och man sedan har resten av lördagen och hela söndagen tillsammans, alla 3. 
 
Söndag: På söndag så ska jag och familjen på 3 (!!) husvisningar och det ska bli så roligt. Vi har redan vart på en visning och jag är redan såld... Det huset vi redan har kollat på kändes så som hemma och är lite klyven på dessa tre hus vi ska se nu. Men man ska inte stirra sig blint på 1 hus utan kolla på olika allternativ. Får se vart vi flyttar i slutändan. Allt ska ju gå hand i hand och huset som vi tillslut väljer ska ju kännas som ett hem för både mig och Sebastian. Förutom husvisningar så blir det bara att ta det lungt och ladda upp inför nästkommande vecka! Kom ihåg mig?