HÖSTENS HETASTE PLAGG

| SKÖNHET/MODE
inlägget innehåller reklamlänkar
 
jeans - här
 
Om man vill klara sig i höst så ska man införskaffa sig ett par svarta jeans om man inte redan har ett par hängandes i garderoben. Jag tokälskar svarta jeans och lever verkligen i dem på hösten! Jag har börjat älska den raka modellen mer och har redan ett par svarta momjeans påväg hem till mig! Dessa funkar verkligen till vilken outfit som helst. 
 
vit - här / svart - här 
 
Något jag har blivit väldigt förtjust i är dessa toppar här ovan! Jag har tidigare hatat toppar med öppen rygg men har nu beställt hem min första topp med öppen rygg, faktiskt en utav dem här ovanför. Får se vad jag tycker om den när jag får hem den. Dessa funkar förövrigt både till vardag och fest, vilket är helt perfekt! 
 
kofta - här 
 
jeans - här
 
Det är någonting med momjeans alltså... Jag har dessa fast i vitt hemma (inlägg med byxorna här!) och jag är verkligen så förtjust i denna modellen. Har börjat gilla denna modellen som är rak med hög midje mycket mer än modellen med stuprör. Funderar på att beställa hem dessa i beiget men är fortfarande lite klyven ...
 
väska - här 
 
Okej här har vi höstens snyggaste väska! Läder, liten, minimalistisk, 90-tals stuk och funkar till varje outfit. Ni hittar denna väskan för enbart 239:- (!!) kronor, hur bra?! 
 
skjorta - här
 
sko - här
 
svart - här / vit - här
 
Sist men inte minst, teddyjackan! Hur gosig?? Jag har tidigare inte alls varit förtjust i denna jacka men kanske, bara kanske har jag ändrat min åsikt. Vissa är fina och vissa är inte lika så fina. Här ovan har vi en kortare modell och det är den modellen jag gillar förtillfället, alltså när det kommer till teddyjackor. Tycker ni teddyjackor är fina? Kom ihåg mig?