LÄGENHETSFOTOGRAFERING

| INREDNING, LIVSSTIL
Hallå fredag! Idag står lägenhetsfotografering på schemat! Jag och Sebastian storstädade hela lägenheten igår, vi gnuggade vartenda litet hörn för att det skulle bli så rent som det kunde bli. Känns så skönt varje gång man städar ens hem, am I right?! Så nu på eftermiddagen kommer fotografen och sedan kommer lägenheten upp på Hemnet inom kort! Lovar att länka den så ni äntligen får se hur vi har bott i snart 1 år.
 
 
Vi ska flytta vid årsskiftet pga Sebastian har fått ett nytt jobb. Så jag har lite blandade känslor angående det pga vi äntligen är nöjda med hur lägenheten ser ut och vi trivs verkligen så bra här. Samt jag har börjat gilla Norrtälje lite mer nu vilket jag inte trodde skulle hända men det gjorde det! Men det ska även bli skönt att flytta till en ny och större stad och framförallt till något större då vår familj har blivit större! 
 
 
Här ovan ser ni några bilder jag knäppte lite snabbt nu på morgonkvisten! Vi har dukat upp bordet, köpt nya blommor och försökt hålla det så simpelt och minimalistiskt som vi kan! Kom ihåg mig?