SENASTE UR MIN MOBIL

| LIVSSTIL
 
Nej men snälla kan vi ta en minut och kolla på min söta dotter som enbart kan sova med sin (min gamla) lilla Teddy. Ja det är ett lamm/får som heter Teddy... Hon är verkligen den sötaste som finns både vaken och sovandes och det känns så skönt att vi har fått in en liten rutin, att varje gång hon ska sova, oavsett länge eller en kort stund så har hon Teddy under armen. Hon lär sig därför att när Teddy kommer fram så är det dags att sova. 
 
 
Och när Leah sover springer jag alltid in i duschen! Jag måste verkligen duscha minst 1 gång om dagen för har så mycket dreggel, mjölk och ibland skit på mig att varje dusch är en helig tid för mig. För det mesta måste man avbryta varje duschstund med att spring ut och stoppa in nappen eller ge henne mat eller bara visa att jag är här och hon inte är ensam. Men när hon sover och man hinner ta en långdusch med hårinpackning och ansiktskräm ja då är man som född på nytt! Jag tog verkligen en dusch för givet förr och nu är det den bästa egentiden jag kan få! 
 
 
Här har vi en sådan duktig och stark tjej som har blivit så grym på att ligga på mage och träna nacken! Man blir ju så stolt och man fäller ju nästan en tår varje gång hon lär sig något nytt och man får vara med och uppleva det tillsammans med henne. Såklart dokumenteras allting! Sedan har vi mina favoriter, min fina fina sambo, pojkvän och leahs pappa. Vad hade jag gjort utan honom? Mitt hjärta exploderar snart av all kärlek jag har för dessa två. Sedan början Leah bli mer lik Sebben tycker jag, speciellt runt ögonen (och kinderna hehe)! Vem tycker ni hon är mest lik? 
 
 
On my body since 18, in my heart since 03! 
she will be loved. - Maroon 5
 
 
Precis som när mamma var liten så älskar Leah att bada! Hon är verkligen som en fisk i vattnen och hon blir så lugn av att bada. Kanske en framtida simmerska? Sen hur söt är hon inte i sin alldeles för stora morgonrock? Oj vad vi kommer ha myskvällar i våra morgonrockar och pyjamaser när hon blir lite äldre! Bara ligga i soffan och kolla på någon mysig film eller babblarna om Leah får bestämma haha! Kom ihåg mig?