STORT INLÄGG OM HÖSTJACKOR

| SKÖNHET/MODE
inlägget innehåller reklamlänkar
 
Nu är det redan Augusti och snart är vi redan i oktober ... Men jag deppar inte för då kommer alla myskvällar och höstmodet. Och vem älskar inte det? Det bästa med höstmodet måste nog ändå vara alla jackor. Det finns så många olika modeller och man kan skapa så många outfits och jackan kan verkligen vara ett statement piece. Min favorit jacka måste nog vara en blazer eller en snygg kappa! Här nedan har jag länkat några riktigt snygga höstjackor som hade passat perfekt till hösten 2019!
 
 
Övre raden: här / här / här Nedre raden: här/ här (nedsatt 50%) / här
 
Här har vi de jackor man snart kan börja använda. Dessa lite tunnare höstjackor passar perfekt nu när det börjar bli lite kyligare utomhus men ändå inte för kallt. Jag älskar den beiga blazern och har även den svarta "mocka" skinnjackan här nedanför hemma och den är så klockren! Den passar verkligen till vilken outfit som helst. 
 
här / här / här
 
Övre raden: här / här / här Nedre raden: här/ hä.r / hä.r
 
Här har vi mina favorit jackor, kappor! Tycker att en kappa kan rädda så många olika outfits. Man kan stylea den när man ska ut och bära den tillsammans med en klänning och klackar. Man kan ha en vanlig enkel kappa över en hoodie, jeans och sneakers. Ja man kan verkligen matcha en kappa med vad som helst, vilket gör att den är mer användbar och inte bara hänger i garderoben och samlar damm. En svart kappa är alltid ett säkert val men jag har börjat tycka om beiga kappor den senaste tiden. Jag använder nog en kappa 3 säsonger om året! 
 
här / här / här
 
här / här / här
 
Något som jag brukar bära när det blir kallare ute men kanske lite mer närmare vintern är pälsjackor/teddyjackor. Självklart i fuskpäls!! Tycker speciellt ljusa färger på t.ex. päls eller teddy jackor är väldigt snyggt. Men sedan funkar jag en svart jacka varje dag och blir inte smutsig lika snabbt som en beige. Tycker verkligen dessa tre jackor här ovanför är så snygga!
Kom ihåg mig?