VAD JAG ANVÄNDER FÖR KAMERA

| FRÅGESTUND
Q: Vad använder du för kamera? och eller kamerautrustning. Jag vill köpa en kamera och jag tycker dina bilder blir sååå fina!!
 
A: Tack, tack, tack måste jag börja med att säga! Jag investerade mig i en Canon EOS 6D Mark II kamerahus och jag är supernöjd! Jag är en Canontjej hela vägen och har alltid använt mig av Canon. Den ligger ju dock på den lite dyrare sidan för att bara vara ett kamerahus. Men jag tycker den var värd pengarna då jag alltid har älskat att fota samt nu fotar jag en del till bloggen samt att jag ska börja framkalla lite bilder på Leah, så vill gärna ha en lite bättre kamera med bra funktioner så som wi-fi, bluetooth-connection som även går att koppla till mobilen så man kan använda sig av den som självutlösare när man fotar och se sig själv genom mobilen.
 
 
Min kamerautrustning ser ut såhär:
Canon EOS 6D Mark II kamerahus
Canon ef 50mm f/1.4 usm objektiv
trebent kamerastativ, gammalt från mediamarkt
 
Simplare än så blir det inte! Det jag skulle rekommendera är att om du ska använda dig av kameran en hel del och kanske visa dina bilder på sociala medier eller framkalla osv. Investera dig i en lite dyrare kamera som gör att du får lite mer smartfunktioner för det har underlättat en hel del för mig. Kolla sedan på youtube på recensioner för just den kameran du hade tänkt dig, samt för det objektivet du har tänkt att införskaffa. Kom ihåg mig?