ANDRA ADVENT

| LIVSSTIL
Men oj vad tiden flyger iväg! Det är redan andra advent och snart är det redan julafton... Jag har verkligen inte fått någon jul-feeling ännu och jag längtar faktiskt efter lite snö. Känns som att man tappar jul-feelingen ju äldre man blir vilket jag tycker är så tråkigt för jag är verkligen så glad i julen. Men jag hoppas man kan få tillbaka lite jul-feeling nu när Leah växer upp. Jag längtar så till att få skapa små traditioner med henne, så som jag hade med min mor. Att klä julgranen den 23e, pynta inför första advent, baka pepparkakor och skriva ens namn på dem. 
 
 
Här har vi lilla Leah förra veckan vid först advent, så julfin i sin röda klänning! Köpte denna klänning när jag var gravid och köpte den i str.62 men hon växer så snabbt och har redan nu str.68. Men hon blir ju faktiskt ett halvår nästa vecka. Gud tiden går verkligen för fort! 
 
 
Bakade även lite pepparkakor förra vekan, perfekt till advent firandet. Tycker det är så mysigt att fixa och dona inför julen. Lyssna på julmusik, pynta och baka. Finns väll inget bättre? Lite svårt nu när man har en liten bebis som behöver uppmärksamhet 24/7. 
 
 
Här har vi Leahs favorit syssla, att stå upp på skötbordet och leka med allt hon ser. Sedan har hon börjat bli så starkt och duktig. Hon rullar redan från mage-rygg & rygg-mage och vill leka hela tiden. Tycker det är så roligt att få följa Leah i livet.
 
 
Såhär ser det ut när jag är ute och går med vagnen mot kustvägen. Något jag måste bli bättre på är att gå ut med vagnen. Jag är väldigt trött efter sömnlösa nätter så jag har inte så mycket ork till att traska mig utåt men jag hoppas att när vi bor i huset så kommer jag vilja gå ut och gå mer. Få upptäcka vår nya hemstad och hitta nya små guldkorn att besöka. Är så glad att vi har en fin lekplats precis utanför vårt hus. Oj vad jag längtar till 2020 och en ny start! Kom ihåg mig?