DAGENS LISTA

| LIVSSTIL
 
Veckans bästa: Att dagarna faktiskt går hyfsat snabbt. Imorgon ska vi på spa, på söndag fyller Sebben år, på tisdag är det julafton och på onsdag fyller jag år. Sedan är det nyår och sen  är vi redan i slutet av januari och då får vi äntligen nycklarna till vårt hus. Tiden går ju självklart fortare för att jag har ett barn, iallafall så som det känns. 
 
Veckans sämsta: Det måste nog ändå vara vädret! Jag vill ha snö, ett vitt vinterland. Iallafall till julafton. Jag känner mig så himla tacksam över att jag fick växa upp med en snötäckt gräsmatta som liten. Att kunna bygga snögubbar, åka pulka, göra snöbollslyktor och snöänglar. Att ta på sig till varma overaller, mössa och vantar och bara vara ett barn och leka i snön. Tycker så synd om dagens barn som inte får en vit jul. Det var allt för mig när jag var liten.
 
Veckans serie: Som jag skrev i några inlägg tidigare så skulle jag och Sebben börja kolla på V Wars och vi har snart sett klart första säsongen. Jag har tyckt serien har vart sådär. Konceptet är bra för en serie tycker jag samt att Ian Somerhalder (Vampire Diares) är huvudkaraktären så den hade kunnat bli så bra. Men den är sådär faktiskt. Jag hoppas det kommer en säsong 2 dock för jag vill gärna följa med mer i händelsen. Men jag rekommenderar den ändå till er läsare som gillar fantasy/skräck/drama! 
 
Just nu: Ja just nu så bloggar jag från mobilen och har en liten tös i min famn som inte vill sitta stil. Så det är lite klurigt att blogga när två små händer vill ta tag i mobilen och två små fötter som sprattlar. Men vi sitter framför brasan och bara myser. Finns inget jag tycker är mysigare och är så glad att vi även har en kamin i vårt hus. 
 
Veckans planer: Redan imorgon åker jag och Sebastian till Havsbaden för en liten staycation! Det är ett spahotell här i Grisslehamn som är väldigt känt. Det är lite som Hooks Herrgård nära Jönköping. Så där bor vi tills torsdag. Ska verkligen bli så skönt att få spa’a för första gången men ändå ledsamt för det är första gången på 6 månader som jag sover utan Leah. Sen på söndag blir det fjärde adventsmys samt att Sebastian fyller 25 år!! Så det blir lite fika och firande av honom!
 
 Kom ihåg mig?