INSPO + SAKER JAG SER FRAM EMOT

| INSPIRATION
 
 
→ Att flytta
Som om jag inte har tjatat om detta tillräckligt mycket nu.. Men jag längtar så till sista januari då vi får våra nycklar till vårt egna hus. Känns så stort och overkligt. Om man har ett hus räknas man ju ändå som vuxen?! Jag känner mig inte alls vuxen, mer som en lost människa som bara har kastats in i mitt egna liv. 
 
→  2020
Det känns så skönt med ett nytt år. 2019 gick verkligen så fort, jag hann bara blinka sedan var året över? Detta har nog varit det året som har gått "över" snabbast och det känns som vi har hoppat över några månader. Men jag längtar efter ett nytt år, jag mår bra när det slår över till ett nytt år för då känns det som att man får en ny start i livet. 
 
→ Staycation
Oj vad jag längtar tills alla-hjärtansdag! Som ni redan vet så ska jag och Sebastian till Stokholm över alla-hjärtansdag och ska bo på hotell och bara njuta. Vi har även en barnfri helg vilket känns så himla skönt och välbehövligt. Bara för man har fått barn och blivit föräldrar får man inte glömma bort sig själv. Och det är absolut inget fel med att få lite egentid ibland! 
 
→ Våren
Okej om det är något jag verkligen längtar till så är det våren. När det börjar bli lite varmare utomhus och man ser hur våren slår ut så fint utanför fönstrerna. Precis som den kloka Ted Gärdestad sa! 
 
 Kom ihåg mig?